Good Times

995,00

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 110 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: CYDMF Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Good Times: een kunstwerk van Ronald Chapeau

Uniek portret van Jack Nicholson

Good Times is een indrukwekkend portret van de iconische acteur Jack Nicholson, gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ronald Chapeau. In dit kunstwerk zie je Jack genieten van een dikke Cubaanse sigaar, waarbij de rook bijna tastbaar lijkt. Ronald Chapeau combineert zeefdruk- en collagetechnieken en bewerkt het geheel met dikke lagen acrylverf, wat zorgt voor een uniek en levendig resultaat. Elk monotype in deze serie is daardoor een uniek kunstwerk.

Direct klaar om op te hangen

Het kunstwerk is opgespannen op een stevig 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn meegeschilderd. Hierdoor is het direct klaar om aan de muur te hangen en een blikvanger in je interieur te worden. Good Times is beschikbaar via onze kunstuitleen en kan ook online worden aangekocht. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Over Ronald Chapeau

Ronald Chapeau (Den Haag, 1969) is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar met een achtergrond als ambachtelijk zeefdrukker. Hij heeft in zijn carrière gewerkt voor bekende namen zoals Herman Brood en Corneille. Enkele jaren geleden besloot Ronald zijn artistieke talenten te combineren met zijn passie voor kunst, wat resulteerde in unieke en moderne kunstwerken. Zijn werken kenmerken zich door een mix van pop art, surrealisme, figuratieve en populistische elementen, geïnspireerd door grootheden als Andy Warhol en Herman Brood.

Kenmerken van zijn werk

Ronald Chapeau’s kunstwerken zijn rijk aan details en bevatten vaak originele elementen zoals aankondigingsposters van het Stedelijk Museum en oude kranten uit de hele wereld. Elk werk is uniek en toont zijn geweldige techniek en creatieve visie.

Schilderijen van Ronald Chapeau kopen of huren?

Bij Amersfoort Art kun je de kunstwerken van Ronald Chapeau zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen, waarmee je uiteindelijk het kunstwerk kunt aankopen. Wil je iets anders? Gebruik je spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem je spaartegoed mee. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze website voor de voorwaarden en meer informatie.