Aanbieding!

Mahe Island I, Seychelles

Oorspronkelijke prijs was: 595,00.Huidige prijs is: 495,00.

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 30 x 90 cm
Artikelnummer: BZBHW Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Zeefdruk van Ronald Boonacker: een kunstwerk voor uw collectie

Ontdek de prachtige zeefdruk van de gerenommeerde kunstenaar Ronald Boonacker. Deze unieke zeefdruk is een schitterende toevoeging aan elke kunstcollectie en biedt een verfijnde esthetiek die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Met zijn kenmerkende stijl en oog voor detail weet Boonacker keer op keer te imponeren.

Exclusief aanbod: laatste exemplaar met korting

Dit is ons laatste exemplaar van deze bijzondere zeefdruk en wordt nu aangeboden met een exclusieve korting van €100,-. Grijp deze unieke kans om een kunstwerk van Ronald Boonacker aan uw collectie toe te voegen voor een gereduceerde prijs.

Certificaat van echtheid

Bij uw aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de originaliteit en waarde van uw kunstwerk. Dit certificaat is een bewijs van de authenticiteit van de zeefdruk en maakt uw aankoop nog waardevoller.

Maatwerk lijstenservice

Wilt u de zeefdruk professioneel laten inlijsten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze experts staan klaar om u te adviseren en een lijst op maat te maken die perfect aansluit bij uw nieuwe kunstwerk en interieur.

Voeg deze prachtige zeefdruk van Ronald Boonacker toe aan uw collectie en geniet dagelijks van de schoonheid en kunstzinnigheid die dit werk uitstraalt. Bestel vandaag nog en profiteer van de exclusieve korting!