YSL

395,00

  • Techniek Epoxyhars met bladgoud
  • Afmeting 24 x 29 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 11,85 p/maand
  • U spaart 7,90 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 11,85 p/m
Artikelnummer: SWHHE Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

YSL door Snek: een unieke mini-magnum met een luxueuze touch

Omschrijving van het kunstwerk

YSL is een unieke mini-magnum gecreëerd door de getalenteerde kunstenaar Snek, voorzien van het iconische logo van Yves Saint Laurent. Dit epoxy gegoten ijsje is verfijnd met bladgoud en schittert in een prachtige lijst van verdiept wit profiel, compleet met UV-werend museumglas en passepartout. Het kunstwerk biedt flexibiliteit doordat het zowel kan staan als hangen. Aan de achterzijde is het kunstwerk gesigneerd door de kunstenaar zelf, wat de authenticiteit en exclusiviteit benadrukt.

Unieke stijl en inspiratie

Snek Popsicle Art staat bekend om het creëren van prikkelende werken geïnspireerd door Pop en Street Art. De glimmende en glinsterende ijsjes van keramiek en epoxy worden verfraaid met beeldbepalende kenmerken van steden en logo’s van luxe modemerken. Elk kunstwerk is een ware eye-catcher en een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie.

Over de kunstenaar: Snek

Begonnen als graffiti kunstenaar, zette Snek zijn eerste stappen in de kunstwereld met een spuitbus in de hand. Gedreven door een honger naar innovatie en nieuwe kennis, transformeerde hij reclameborden en posters in zijn atelier met verf en epoxy. Dit leidde tot de ontwikkeling van zijn kenmerkende stijl: de Popsicle Art.

Internationale doorbraak

Onder de naam Studio SNEK zijn de glimmende ijsjes inmiddels internationaal doorgebroken. Deze keramische en epoxy ijsjes kenmerken zich door het gebruik van luxueuze merken zoals Rolex, Louis Vuitton, Hermes en Gucci. Daarnaast worden er ook grappige of catchy teksten in de ijsjes verwerkt. Elk ijsje is handgemaakt en uniek, waardoor ze geliefd zijn bij kunstliefhebbers en verzamelaars wereldwijd.

Bezoek onze galerie of bestel online

Dit prachtige kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook online te bestellen. Voeg een vleugje luxe en exclusiviteit toe aan je collectie met YSL door Snek.