Who is that girl

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 19 x 21 cm
Artikelnummer: FNLXXD Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Who is that girl – Ad van Hassel

Een kunstwerk geïnspireerd door Roy Lichtenstein

‘Who is that girl’ is een indrukwekkend beeldhouwwerk van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is geïnspireerd door de iconische Pop Art afbeeldingen van Roy Lichtenstein en is een prachtige toevoeging aan elke kunstcollectie.

Hoogwaardige afwerking en geschenkverpakking

Het beeld is vervaardigd met behulp van geavanceerde laser-cut technologie, wat resulteert in een zeer gedetailleerde en verfijnde afwerking. Elk exemplaar wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking, waardoor het ook een perfect cadeau is voor kunstliefhebbers.

Certificaat van echtheid

Om de authenticiteit van het kunstwerk te waarborgen, wordt ‘Who is that girl’ geleverd met een certificaat van echtheid. Dit certificaat bevestigt dat u een origineel kunstwerk van Ad van Hassel in handen heeft.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Een veelzijdige Nederlandse kunstenaar

Ad van Hassel, geboren in Roosendaal in 1953, begon zijn artistieke carrière in 1980 na jaren van experimenteren met verschillende creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam.

Expert in zeefdruk en CNC lasersnijden

Sinds 1990 heeft Ad zich gespecialiseerd in de zeefdruktechniek, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor dat van andere bekende kunstenaars zoals Herman Brood, Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem. Na het overlijden van enkele van deze grootheden, richtte Ad zijn expertise op CNC lasersnijden en frezen, technieken waarmee hij zijn kleurrijke sculpturen creëert.

Internationale erkenning

De kunstwerken van Ad van Hassel zijn zeer gewild en vinden hun weg naar kunstliefhebbers over de hele wereld. Zijn unieke stijl en vakmanschap maken hem tot een van de meest gerespecteerde kunstenaars van zijn generatie.

Ontdek de magie van ‘Who is that girl’ en voeg dit bijzondere kunstwerk toe aan uw collectie. Bezoek Amersfoort Art voor meer informatie en om dit prachtige beeld te bestellen.