That girl is mine

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 22 x 20 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: FNLXXG Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

That girl is mine – Ad van Hassel

Beschrijving van het kunstwerk

‘That girl is mine’ is een indrukwekkend beeldhouwwerk van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is geïnspireerd op de iconische Pop Art-afbeeldingen van Roy Lichtenstein en is een prachtig voorbeeld van laser-cut techniek. Het beeld is met uiterste precisie vervaardigd en heeft een schitterende afwerking. Het wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid.

Over de kunstenaar

Ad van Hassel, geboren in 1953 in Roosendaal, begon zijn artistieke carrière in 1980 na een lange reis door diverse creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de prestigieuze hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 is hij actief als zeefdrukker, niet alleen voor zijn eigen werk maar ook voor dat van andere bekende kunstenaars. Zo was hij twaalf jaar lang de vaste drukker van Herman Brood en werkte hij samen met artiesten zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Innovatieve technieken en materialen

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, heeft Ad van Hassel zijn focus verlegd naar een nieuwe techniek: het CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze innovatieve aanpak heeft geleid tot de creatie van kleurrijke en opvallende sculpturen die wereldwijd geliefd zijn bij kunstliefhebbers.

Waarom kiezen voor ‘That girl is mine’

  • Unieke Pop Art stijl geïnspireerd door Roy Lichtenstein
  • Uitstekende laser-cut techniek met hoogwaardige afwerking
  • Geleverd in een luxe geschenkverpakking
  • Inclusief certificaat van echtheid

Voeg een en kleurrijk kunstwerk toe aan uw collectie met ‘That girl is mine’ van Ad van Hassel. Dit prachtige beeld zal ongetwijfeld een blikvanger zijn in elke ruimte.