Rolex Ice Cream

395,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting 27 x 27 x 6 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 11,85 p/maand
  • U spaart 7,90 p/maand
  • Inclusief Zwarte baklijst
Huur voor € 11,85 p/m
Artikelnummer: HTXFR Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Deze Rolex Ice Cream is vervaardigd van polystone en is handbeschilderd. Fraai ingelijst in een verdiepte zwarte baklijst op een gouden ondergrond. Het kunstwerk is aan de achterzijde gesigneerd door de kunstenaar. Snek Popsicle Art creëert prikkelende werken, geïnspireerd door Pop en Street Art. Glimmende en glinsterende ijsjes van keramiek en epoxy worden versierd met beeldbepalende kenmerken van steden en logo’s van luxe mode merken.

Dit  kunstwerk is te zien in onze galerie in Amersfoort en ook online te bestellen. Levertijd 1-3 werkdagen. Verzendkosten Nederland en België  €15,-.  Overige landen op aanvraag.

Uitgerust met een spuitbus en gehuld in de duisternis, zette Snek in zijn begingtijd zijn eerste stappen als graffiti kunstenaar. Op zoek naar innovatieve technieken en gedreven door een honger naar nieuwe kennis, nam hij reclameborden en posters mee van straat naar zijn atelier. Daar transformeerde hij ze met verf en epoxy. Geleidelijk ontwikkelde zijn stijl zich tot de kenmerkende ijsjes die we vandaag de dag van hem kennen.

Inmiddels omgedoopt tot Studio SNEK, zijn de glimmende ijsjes, de Popsicle Art, internationaal doorgebroken. Deze keramische en epoxy ijsjes kenmerken zich door het gebruik van luxueuze merken als Rolex, Louis Vuitton, Hermes en Gucci, maar er worden ook grappige of catchy teksten in de ijsjes verwerkt. Ondanks dat de merknamen soms meerdere keren gebruikt worden is elk ijsje handwerkt en uniek. Het zijn echte eye-catchers en inmiddels geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars in binnen- en buitenland.