Rolex Ice Cream

395,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting 27 x 27 x 6 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 11,85 p/maand
  • U spaart 7,90 p/maand
  • Inclusief Zwarte baklijst
Huur voor € 11,85 p/m
Artikelnummer: HTXFR Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Rolex Ice Cream

Beschrijving van het kunstwerk

De Rolex Ice Cream is een uniek kunstwerk vervaardigd van polystone en met de hand beschilderd. Dit opvallende stuk is fraai ingelijst in een verdiepte zwarte baklijst op een gouden ondergrond, wat het geheel een luxe uitstraling geeft. Aan de achterzijde is het kunstwerk gesigneerd door de kunstenaar, waardoor het een authentiek en persoonlijk tintje krijgt.

Over de kunstenaar

Snek Popsicle Art staat bekend om zijn prikkelende werken, geïnspireerd door Pop en Street Art. Zijn glimmende en glinsterende ijsjes, gemaakt van keramiek en epoxy, worden versierd met iconische kenmerken van steden en logo’s van luxe modemerken.

Studio SNEK: Van graffiti naar Popsicle Art

In zijn begindagen zette Snek, uitgerust met een spuitbus en gehuld in de duisternis, zijn eerste stappen als graffiti kunstenaar. Gedreven door een honger naar nieuwe kennis en op zoek naar innovatieve technieken, nam hij reclameborden en posters mee van straat naar zijn atelier, waar hij ze transformeerde met verf en epoxy. Zijn stijl evolueerde geleidelijk tot de kenmerkende ijsjes die we vandaag de dag kennen.

Internationale doorbraak

Inmiddels bekend als Studio SNEK, hebben deze glimmende ijsjes, de Popsicle Art, internationaal succes geboekt. De keramische en epoxy ijsjes kenmerken zich door het gebruik van luxueuze merken zoals Rolex, Louis Vuitton, Hermes en Gucci, maar bevatten ook grappige of catchy teksten. Ondanks het hergebruik van merknamen is elk ijsje handgemaakt en uniek, wat ze tot echte eye-catchers maakt. Ze zijn geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars wereldwijd.

Bekijk en bestel

Dit kunstwerk is te zien in onze galerie in Amersfoort en ook online te bestellen. Voeg deze unieke Rolex Ice Cream toe aan je collectie en geniet van een stukje moderne kunst dat zowel stijlvol als speels is.