Rolex

395,00

  • Techniek Epoxyhars met bladgoud
  • Afmeting 24 x 29 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 11,85 p/maand
  • U spaart 7,90 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 11,85 p/m
Artikelnummer: AERKE Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Rolex – een unieke mini-magnum van Snek

Beschrijving van het kunstwerk

Rolex is een unieke Mini-Magnum van de getalenteerde kunstenaar Snek! Dit epoxy gegoten ijsje is verfijnd met bladgoud, wat een luxueuze uitstraling geeft. Het kunstwerk is prachtig ingelijst in een verdiept wit profiel en voorzien van UV-werend museumglas en passepartout. Rolex kan zowel staan als hangen en is aan de achterzijde gesigneerd door de kunstenaar zelf.

Unieke kenmerken van Snek Popsicle Art

Snek Popsicle Art staat bekend om het creëren van prikkelende werken, geïnspireerd door Pop en Street Art. De glimmende en glinsterende ijsjes van keramiek en epoxy zijn versierd met beeldbepalende kenmerken van steden en logo’s van luxe modemerken zoals Rolex. Elk kunstwerk is een ware eye-catcher en een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Dit bijzondere kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, maar ook eenvoudig online te bestellen. Kom langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid en creativiteit van Snek’s werken.

De evolutie van Snek

Uitgerust met een spuitbus en gehuld in de duisternis, zette Snek zijn eerste stappen als graffiti kunstenaar. Gedreven door een honger naar nieuwe kennis en op zoek naar innovatieve technieken, nam hij reclameborden en posters mee van straat naar zijn atelier. Daar transformeerde hij ze met verf en epoxy. Geleidelijk ontwikkelde zijn stijl zich tot de kenmerkende ijsjes die we vandaag de dag kennen.

Internationale doorbraak van Studio SNEK

Inmiddels heeft Studio SNEK internationaal naam gemaakt met zijn glimmende Popsicle Art. Deze keramische en epoxy ijsjes kenmerken zich door het gebruik van luxueuze merken zoals Rolex, Louis Vuitton, Hermes en Gucci. Ook worden er grappige of catchy teksten in de ijsjes verwerkt. Ondanks dat de merknamen soms meerdere keren gebruikt worden, is elk ijsje handgemaakt en uniek. Deze kunstwerken zijn geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars in binnen- en buitenland.

Bezoek Amersfoort Art voor meer informatie over dit unieke kunstwerk en ontdek de volledige collectie van Snek!