Mickey

2.450,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 106 x 106 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 73,50 p/maand
  • U spaart 49,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 245,00 rentevrij
Huur voor € 73,50 p/m
Artikelnummer: QZPGB Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek ‘Mickey’ van Casimiro Pérez

‘Mickey’ is een indrukwekkend schilderij van de gerenommeerde Spaanse kunstenaar Casimiro Pérez. Dit unieke kunstwerk valt op door de dik opgezette figuurtjes, waardoor het schilderij een dynamische en bijna tastbare uitstraling krijgt. Het werk is ingelijst in een moderne, witte baklijst en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Uniek en speels design

Casimiro Pérez is bekend om zijn eigenzinnige, speelse en kleurrijke kunstwerken. In ‘Mickey’ maakt hij gebruik van driedimensionale mixed-media technieken, waarbij kleine 3D-figuurtjes op het doek zijn aangebracht. Deze composities zorgen voor een verrassend en vrolijk effect dat ongetwijfeld een glimlach op je gezicht zal toveren.

Over de kunstenaar: Casimiro Pérez

Casimiro Pérez (Alcoy, 1959) studeerde aan de School of Fine Arts in Alcoy en verhuisde daarna naar Valencia. Hier raakte hij geïnspireerd door de kunst van Juan Genovés Candel. Gedreven door deze inspiratie ontwikkelde Casimiro een unieke stijl, waarin hij driedimensionale technieken combineert met speelse en kleurrijke elementen.

Met jarenlange ervaring heeft Casimiro deelgenomen aan diverse tentoonstellingen wereldwijd en maakt hij deel uit van verschillende openbare en particuliere collecties. Zijn werk is onder andere geëxposeerd in Engeland, de Verenigde Staten en Canada.

Beschikbaarheid en kunstuitleen

Amersfoort Art is trots om de kunstwerken van Casimiro Pérez in de collectie te hebben. ‘Mickey’ is beschikbaar in onze kunstuitleen, maar ook direct online te koop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Voeg een uniek en speels kunstwerk toe aan uw collectie met ‘Mickey’ van Casimiro Pérez. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel eenvoudig online.