LV Blue

425,00

  • Techniek Epoxyhars met bladgoud
  • Afmeting 27 x 27 x 6 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 12,75 p/maand
  • U spaart 8,50 p/maand
  • Inclusief Zwarte baklijst
Huur voor € 12,75 p/m
Artikelnummer: XIUZA Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

LV Blue: een unieke creatie van Snek

Ontdek de betoverende wereld van LV Blue, de blauwe versie van het iconische Louis Vuitton ijsje van de gerenommeerde kunstenaar Snek. Dit kunstwerk, vervaardigd uit epoxy en verrijkt met bladgoud, is een ware eye-catcher. Het is prachtig ingelijst in een verdiepte zwarte baklijst op een zwarte ondergrond, wat de visuele impact versterkt. Aan de achterzijde is het kunstwerk gesigneerd door Snek zelf, wat de authenticiteit en uniciteit waarborgt.

Een kunstwerk geïnspireerd door pop en street art

Snek Popsicle Art staat bekend om zijn prikkelende en inspirerende werken, sterk beïnvloed door pop en street art. Zijn glinsterende ijsjes, gemaakt van keramiek en epoxy, zijn versierd met iconische kenmerken van wereldsteden en de logo’s van luxueuze modehuizen zoals Louis Vuitton. Dit maakt elk stuk niet alleen een kunstwerk, maar ook een statement.

Beschikbaar in onze galerie en online

Het kunstwerk LV Blue is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en kan eenvoudig online besteld worden. Deze unieke creatie is een perfecte aanvulling voor elke kunstcollectie en zal zeker de aandacht trekken van bezoekers en kunstliefhebbers.

De evolutie van Snek

Snek begon zijn artistieke reis als graffiti kunstenaar, gewapend met een spuitbus en een passie voor innovatie. Hij transformeerde reclameborden en posters met verf en epoxy, wat leidde tot de ontwikkeling van zijn kenmerkende stijl. Vandaag de dag, onder de naam Studio SNEK, zijn zijn glimmende Popsicle Art ijsjes internationaal bekend en geliefd.

Handgemaakte luxe en uniek design

Elke Popsicle Art van Snek, inclusief LV Blue, is met de hand gemaakt en uniek. De kunstwerken bevatten niet alleen luxueuze merknamen zoals Rolex, Louis Vuitton, Hermes en Gucci, maar soms ook grappige of catchy teksten. Ondanks het hergebruik van merknamen, blijft elk ijsje een unieke creatie, geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars wereldwijd.

Voeg LV Blue toe aan uw collectie en geniet van de unieke combinatie van luxe, humor en vakmanschap die Snek’s kunstwerken zo bijzonder maakt.