LV Alma Mirror X-Ray

2.750,00

  • Techniek Lenticulair artwork
  • Afmeting 62 x 62 cm
  • Oplage 10
  • Kunstuitleen 82,50 p/maand
  • U spaart 55,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 275,00 rentevrij
Huur voor € 82,50 p/m
Artikelnummer: DCSUY Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

De Alma bag van Louis Vuitton is al decennia lang één van de bekendste tassen ter wereld. Rede voor kunstenaar James Chiew om hier een geweldig  ‘lenticulair’ kunstwerk van te maken. Doordat er meerdere lagen in het kunstwerk worden gebruikt wordt er diepte en beweging gecreëerd als het van diverse hoeken wordt bekeken. Deze Alma bag gaat door de X-Ray machine van Changi Airport  in Singapore (de geboorteplaats van Chiew) waardoor de exclusieve inhoud goed zichtbaar is. Dit is een kunstwerk die je met je eigen ogen gezien moet hebben! Vervaardigd in een genummerde oplage van slechts 10 stuks. Een waar collectors item dus! Fraai ingelijst in een strak zwarte lijst met zilveren top en is uiteraard voorzien van Museumglas. Je kunt dit kunstwerk bekijken in onze galerie, (online) te kopen en het is beschikbaar in onze kunstuitleen. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, levertijd 1-2 werkdagen, bezorging Nederland €39,95.

‘In deze kunstreeks onderzoekt James Chiew de merkwaardige fascinatie van mannen voor de inhoud van damestassen als ze door de luchthavenbeveiliging gaan. De serie legt de opwinding en fantasie vast van het zich voorstellen wat er in deze tassen verborgen zou kunnen zijn, waarbij elk stuk een andere tas onthult terwijl het door de röntgenmachine gaat. Het gebruik van het idee van een röntgenapparaat en de lenticulaire printtechniek voegt een interessant element toe aan de serie, waardoor de kijker verder kan kijken dan het oppervlak van de tassen en in hun inhoud.’

James Chiew is een multidisciplinaire autodidactische kunstenaar die in zijn werken thema’s van popcultuur en abstract expressionisme onderzoekt. Chiew’s kunstwerken hebben de grens tussen StreetArt en beeldende kunst vervaagd, om iets nieuws te creëren dat mensen uit alle lagen van de bevolking boeit.

SCHILDERIJEN VAN JAMES CHIEW KOPEN OF HUREN?

De kunstwerken van James Chiew zijn bij Amersfoort Art te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie. Amersfoort Art beschikt over een grote collectie kunstwerken van Karin Vermeer. Informeer gerust of uw favoriete kunstwerk momenteel beschikbaar is voor koop of uitleen.

n hebben wanneer bekeken vanuit verschillende hoeken.