Love

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 17 x 19 cm
Artikelnummer: FNLXXF Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Love – een kunstwerk van Ad van Hassel

Omschrijving van het kunstwerk

‘Love’ is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk, vervaardigd met behulp van geavanceerde laser-cut technieken, toont een uitzonderlijke afwerking en wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking. Elk exemplaar van ‘Love’ wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de uniciteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel, geboren in Roosendaal in 1953, begon zijn artistieke reis in 1980 met schilderen na het verkennen van verschillende creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de prestigieuze hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 heeft Ad zich gespecialiseerd in zeefdruktechnieken, niet alleen voor zijn eigen werken maar ook voor die van andere kunstenaars. Gedurende 12 jaar was hij de vaste drukker van de iconische Herman Brood en werkte hij samen met andere grootheden zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Innovatie en vakmanschap

Na het overlijden van legendes zoals Herman Brood en Corneille, richtte Ad van Hassel zijn expertise op nieuwe technieken zoals CNC lasersnijden en frezen. Met deze geavanceerde methoden creëert hij adembenemende gekleurde sculpturen die wereldwijd geliefd zijn bij kunstliefhebbers. De vraag naar zijn huidige kunstwerken is bijzonder groot en ze vinden hun weg naar zowel nationale als internationale verzamelaars.

Waarom kiezen voor ‘Love’?

‘Love’ is niet alleen een kunstwerk, maar een symbool van vakmanschap en innovatie. Het is een perfecte aanvulling voor elke kunstcollectie en een prachtig geschenk voor speciale gelegenheden. Met de garantie van authenticiteit en de hoogwaardige afwerking, is ‘Love’ een waardevolle investering voor elke kunstliefhebber.

Bezoek Amersfoort Art om dit unieke kunstwerk te bewonderen en toe te voegen aan uw collectie.