Homage to Mickey

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 16 x 24 cm
Artikelnummer: FNLXXH Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Homage to Mickey – Ad van Hassel

Een kunstwerk van Ad van Hassel

‘Homage to Mickey’ is een prachtig kunstwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit laser-cut beeld wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke afwerking en wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking. Het kunstwerk is voorzien van een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit ervan garandeert.

Over Ad van Hassel

Ad van Hassel, geboren in Roosendaal in 1953, begon zijn artistieke carrière in 1980 na het verkennen van verschillende creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 is Ad gespecialiseerd in zeefdrukken, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor dat van andere prominente kunstenaars. Zo was hij twaalf jaar lang de vaste drukker van Herman Brood en werkte hij samen met andere grootheden zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Innovatieve technieken en internationale erkenning

Na het overlijden van iconen als Herman Brood en Corneille, heeft Ad van Hassel zijn expertise gericht op nieuwe technieken zoals CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze innovatieve aanpak heeft geresulteerd in de creatie van verbluffende gekleurde sculpturen. De kunstwerken van Ad van Hassel zijn zeer gewild en vinden hun weg naar kunstliefhebbers over de hele wereld.

Waarom kiezen voor ‘Homage to Mickey’?

Dit kunstwerk is niet alleen een eerbetoon aan een iconisch karakter, maar ook een weerspiegeling van de vakmanschap en creativiteit van Ad van Hassel. Door ‘Homage to Mickey’ aan je collectie toe te voegen, haal je een stukje unieke kunst in huis dat zowel visueel aantrekkelijk als historisch waardevol is.