Homage to Louis Bear

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 16 x 21 cm
Artikelnummer: FNLXXE Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

‘Homage to Louis Bear’ is een fraai beeld gemaakt door Ad van Hassel. Het betreft een laser-cut beeld met een zeer fraaie afwerking verpakt in een mooie geschenkverpakking. Voorzien van certificaat van echtheid. Voor 12.00 uur besteld > volgende werkdag in huis. Gratis verzending in Nederland (België €8,95).

Ad van Hassel (Roosendaal 1953) is een Nederlandse kunstenaar die in 1980 begon met schilderen, na jaren verschillende creatieve disciplines doorlopen te hebben. Hij begon in 1983 twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 gebruikt Ad de zeefdruk, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor het werk van andere kunstenaars. Zo was hij 12 jaar de vaste drukker van Herman Brood, maar ook anderen zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem maakten van zijn ambachtelijke vakkennis gebruik.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille richtte Ad zijn kennis en specialiteit op een nieuwe techniek, het CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen waarmee de waanzinnige gekleurde sculpturen gemaakt worden. De vraag naar de kunstwerken die Ad momenteel maakt is bijzonder groot en vinden hun weg naar kunstliefhebbers in binnen- en buitenland.