Homage to Chanel

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 22 x 19 cm
Artikelnummer: FNLXX Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Homage to Chanel – een kunstwerk van Ad van Hassel

Over het kunstwerk

‘Homage to Chanel’ is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is vervaardigd met behulp van geavanceerde laser-cut technieken en wordt gekenmerkt door een zeer verfijnde afwerking. Het wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking, wat het een perfect cadeau maakt voor kunstliefhebbers.

Over Ad van Hassel

Ad van Hassel, geboren in Roosendaal in 1953, begon zijn artistieke carrière in 1980 na het verkennen van verschillende creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 is Ad een expert in de zeefdruktechniek, die hij niet alleen voor zijn eigen werk gebruikt, maar ook voor dat van andere beroemde kunstenaars zoals Herman Brood, Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Innovatieve technieken

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, richtte Ad van Hassel zijn expertise op nieuwe technieken zoals CNC lasersnijden en frezen. Hiermee creëert hij kleurrijke en unieke sculpturen die wereldwijd zeer gewild zijn. Zijn kunstwerken, waaronder ‘Homage to Chanel’, zijn geliefd bij kunstliefhebbers in zowel binnen- als buitenland.

Een waardevolle toevoeging aan uw collectie

Met ‘Homage to Chanel’ haalt u niet alleen een kunstwerk van hoge kwaliteit in huis, maar ook een stukje van Ad van Hassel’s rijke artistieke geschiedenis. Dit beeld is een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie en een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van Chanel.