Homage to Chanel Vermeer

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 13,5 x 21,5 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: AVHB-1 Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Homage to Chanel Vermeer: Een kunstwerk van Ad van Hassel

Een kunstwerk

‘Homage to Chanel Vermeer’ is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de beroemde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is vervaardigd met behulp van geavanceerde laser-cut technieken en biedt een uitzonderlijk verfijnde afwerking. Elk stuk wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking, compleet met een certificaat van echtheid, waardoor het een perfect cadeau is voor kunstliefhebbers.

Over Ad van Hassel

Ad van Hassel, geboren in Roosendaal in 1953, is een veelzijdige Nederlandse kunstenaar die in 1980 begon met schilderen. Na het verkennen van verschillende creatieve disciplines, opende hij in 1983 twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 heeft Ad zich gespecialiseerd in zeefdrukken, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor andere gerenommeerde kunstenaars zoals Herman Brood, Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Innovatie en vakmanschap

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, verlegde Ad van Hassel zijn focus naar nieuwe technieken zoals CNC-lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze innovatieve methoden hebben geleid tot de creatie van levendig gekleurde sculpturen die wereldwijd gewaardeerd worden. De vraag naar zijn huidige kunstwerken is enorm, en ze vinden hun weg naar kunstliefhebbers zowel in Nederland als internationaal.

Waarom kiezen voor ‘Homage to Chanel Vermeer’?

Dit kunstwerk is niet alleen een eerbetoon aan de iconische stijlen van Chanel en Vermeer, maar ook een representatie van Ad van Hassel’s uitzonderlijke vakmanschap en artistieke visie. Of u nu een doorgewinterde kunstverzamelaar bent of net begint met het verzamelen van kunst, ‘Homage to Chanel Vermeer’ is een waardevolle aanvulling op elke collectie.

Ontdek dit kunstwerk en meer bij Amersfoort Art, uw bestemming voor exclusieve kunstwerken, kunstuitleen en professionele lijstenmakerij in Amersfoort.