Homage to Chanel Parfum II

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 13,5 x 21,5 cm
Artikelnummer: JCNZQ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Homage to Chanel Parfum II: een kunstwerk van Ad van Hassel

Unieke kunst door Ad van Hassel

Ontdek de verfijnde elegantie van Homage to Chanel Parfum II, een prachtig kunstwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit laser-cut beeld is een ware blikvanger, gekenmerkt door een uitzonderlijke afwerking en gepresenteerd in een luxe geschenkverpakking. Elk stuk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel, geboren in Roosendaal in 1953, begon zijn artistieke reis in 1980 na het verkennen van verschillende creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de prestigieuze hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Vanaf 1990 specialiseerde Ad zich in zeefdrukken, een techniek die hij zowel voor zijn eigen werk als voor dat van andere kunstenaars gebruikte. Hij was onder andere 12 jaar de vaste drukker van Herman Brood en werkte samen met bekende namen zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Innovatieve technieken en groeiende populariteit

Na het overlijden van iconen zoals Herman Brood en Corneille, verlegde Ad van Hassel zijn focus naar nieuwe technieken zoals CNC lasersnijden en frezen. Deze innovatieve methoden stellen hem in staat om adembenemende, kleurrijke sculpturen te creëren. De vraag naar zijn huidige kunstwerken is enorm, en ze vinden hun weg naar kunstliefhebbers zowel in Nederland als internationaal.

Waarom kiezen voor Homage to Chanel Parfum II?

  • laser-cut ontwerp met een hoogwaardige afwerking
  • Geleverd in een elegante geschenkverpakking
  • Inclusief certificaat van echtheid
  • kunstwerk van een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar

Voeg een vleugje luxe en verfijning toe aan uw collectie met Homage to Chanel Parfum II van Ad van Hassel. Dit kunstwerk is een perfecte combinatie van vakmanschap en moderniteit, ideaal voor elke kunstliefhebber.