Homage to Chanel II

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 23 x 20 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: FNLXXB Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Homage to Chanel II

Een kunstwerk van Ad van Hassel

‘Homage to Chanel II’ is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is vervaardigd met behulp van geavanceerde laser-cut technieken, wat resulteert in een uitzonderlijk verfijnde afwerking. Het beeld wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van dit kunstwerk garandeert.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel, geboren in Roosendaal in 1953, begon zijn artistieke reis in 1980 na het verkennen van diverse creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de beroemde hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 heeft Ad zich gespecialiseerd in de zeefdruktechniek, die hij niet alleen voor zijn eigen werk gebruikte, maar ook voor dat van andere prominente kunstenaars zoals Herman Brood, Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem. Gedurende 12 jaar was hij de vaste drukker van Herman Brood.

Innovatie en vakmanschap

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, richtte Ad van Hassel zich op een nieuwe techniek: het CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze innovatieve methode stelde hem in staat om adembenemende gekleurde sculpturen te creëren, zoals ‘Homage to Chanel II’. De populariteit van zijn huidige werken is enorm, en ze worden gewaardeerd door kunstliefhebbers zowel in Nederland als internationaal.

Kenmerken van ‘Homage to Chanel II’

  • Vervaardigd met geavanceerde laser-cut technieken
  • Verfijnde afwerking
  • Geleverd in een luxe geschenkverpakking
  • Inclusief certificaat van echtheid

Ontdek de unieke schoonheid en het vakmanschap van ‘Homage to Chanel II’ en voeg een stukje van Ad van Hassel’s kunst toe aan uw collectie.