Homage to Chanel Burberry

199,00

  • Techniek Lasercut acrylic
  • Afmeting 13,5 x 21,5 cm
Artikelnummer: AVHB Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Homage to Chanel Burberry

Een kunstwerk van Ad van Hassel

‘Homage to Chanel Burberry’ is een schitterend beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is vervaardigd met behulp van geavanceerde laser-cut technieken en heeft een uitzonderlijk fraaie afwerking. Het beeld wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel (Roosendaal, 1953) begon zijn artistieke carrière in 1980 na het verkennen van verschillende creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de Amsterdamse hotels Sonesta en Krasnapolsky. Sinds 1990 heeft Ad zich gespecialiseerd in zeefdrukken, zowel voor zijn eigen werk als voor dat van andere kunstenaars. Hij was onder andere twaalf jaar de vaste drukker van Herman Brood en werkte ook samen met Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Innovatie en vakmanschap

Na het overlijden van iconen als Herman Brood en Corneille, heeft Ad van Hassel zijn expertise verlegd naar een nieuwe techniek: het CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze innovatieve methode stelt hem in staat om adembenemende, kleurrijke sculpturen te creëren die wereldwijd geliefd zijn bij kunstliefhebbers.

en gewild

De kunstwerken van Ad van Hassel, waaronder ‘Homage to Chanel Burberry’, zijn zeer gewild en vinden hun weg naar verzamelaars en liefhebbers in zowel binnen- als buitenland. Dit specifieke beeld is een eerbetoon aan de iconische merken Chanel en Burberry, en combineert elegantie met moderne kunsttechnieken.

Breng een stukje van Ad van Hassels vakmanschap in uw huis met ‘Homage to Chanel Burberry’. Een kunstwerk dat gegarandeerd een blikvanger zal zijn in elke ruimte.