Hermès Birkin Rainbow X-Ray (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: QWLSD Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Hermès Birkin Rainbow X-Ray: een kunstwerk van James Chiew

James Chiew heeft de iconische Hermès Birkin tas getransformeerd in een adembenemend lenticulair kunstwerk. Door gebruik te maken van meerdere lagen, ontstaat er een fascinerende diepte en beweging die vanuit verschillende hoeken zichtbaar is. Deze unieke Birkin tas reist door de X-Ray machine van luchthaven Charles de Gaulle in Parijs, waardoor de exclusieve inhoud onthuld wordt. Dit kunstwerk moet je met eigen ogen gezien hebben!

Exclusieve oplage en hoogwaardige afwerking

Dit bijzondere kunstwerk is vervaardigd in een genummerde oplage van slechts 10 stuks, wat het een echt collectors item maakt. Het werk is fraai ingelijst in een strakke zwarte lijst met een zilveren top en voorzien van zeer helder Museumglas. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid.

Ontdek de intrigerende serie van James Chiew

In deze kunstreeks onderzoekt James Chiew de merkwaardige fascinatie van mannen voor de inhoud van damestassen als ze door de luchthavenbeveiliging gaan. De serie legt de opwinding en fantasie vast van het zich voorstellen wat er in deze tassen verborgen zou kunnen zijn, waarbij elk stuk een andere tas onthult terwijl het door de röntgenmachine gaat. Het gebruik van het idee van een röntgenapparaat en de lenticulaire printtechniek voegt een interessant element toe aan de serie, waardoor de kijker verder kan kijken dan het oppervlak van de tassen en in hun inhoud.

Over de kunstenaar: James Chiew

James Chiew is een multidisciplinaire autodidactische kunstenaar die in zijn werken thema’s van popcultuur en abstract expressionisme onderzoekt. Chiew’s kunstwerken vervagen de grens tussen StreetArt en beeldende kunst, en creëren iets nieuws dat mensen uit alle lagen van de bevolking boeit.

Schilderijen van James Chiew kopen of huren?

De kunstwerken van James Chiew zijn bij Amersfoort Art te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie. Amersfoort Art beschikt over een grote collectie kunstwerken van Karin Vermeer. Informeer gerust of uw favoriete kunstwerk momenteel beschikbaar is voor koop of uitleen.