Golden Flakes II

395,00

  • Techniek Epoxyhars met bladgoud
  • Afmeting 24 x 29 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 11,85 p/maand
  • U spaart 7,90 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 11,85 p/m
Artikelnummer: SPAGF2 Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Golden Flakes II: een unieke Mini-Magnum van Snek

Golden Flakes II, een creatie van Snek, is een unieke Mini-Magnum die de grenzen van kunst en luxe verlegt. Dit epoxy gegoten ijsje is verfijnd met bladgoud en fraai ingelijst in een verdiept wit profiel. Het kunstwerk is voorzien van UV-werend museumglas en een passepartout, wat de duurzaamheid en uitstraling versterkt. Golden Flakes II kan zowel staan als hangen en is aan de achterzijde gesigneerd door de kunstenaar zelf.

Snek Popsicle Art: prikkelende werken geïnspireerd door Pop en Street Art

Snek Popsicle Art staat bekend om zijn glimmende en glinsterende ijsjes van keramiek en epoxy. Deze unieke kunstwerken zijn versierd met beeldbepalende kenmerken van steden en logo’s van luxe modemerken zoals Rolex, Louis Vuitton, Hermes en Gucci. Elk ijsje wordt met de hand gemaakt, waardoor elk stuk een uniek kunstwerk is. Naast de luxueuze merken worden er ook grappige en catchy teksten in de ijsjes verwerkt, wat ze tot echte eye-catchers maakt.

De evolutie van Snek: van graffiti kunstenaar tot internationale kunstsensatie

Uitgerust met een spuitbus en gehuld in de duisternis, zette Snek in zijn begingtijd zijn eerste stappen als graffiti kunstenaar. Gedreven door een honger naar nieuwe kennis en op zoek naar innovatieve technieken, nam hij reclameborden en posters mee van straat naar zijn atelier. Daar transformeerde hij ze met verf en epoxy. Geleidelijk ontwikkelde zijn stijl zich tot de kenmerkende ijsjes die we vandaag de dag van hem kennen.

Inmiddels omgedoopt tot Studio SNEK zijn de glimmende ijsjes, de Popsicle Art, internationaal doorgebroken. Deze keramische en epoxy ijsjes kenmerken zich door het gebruik van luxueuze merken, maar er worden ook grappige of catchy teksten in de ijsjes verwerkt. Ondanks dat de merknamen soms meerdere keren gebruikt worden, is elk ijsje handgemaakt en uniek. Het zijn echte eye-catchers en inmiddels geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars in binnen- en buitenland.

Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel online

Golden Flakes II is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en ook online te bestellen. Ontdek de unieke charme van dit kunstwerk en voeg een stukje luxe en creativiteit toe aan je collectie.