Eau De Blue Bird II

1.950,00

  • Techniek Mixed media/epoxy op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 8
Artikelnummer: PKZCJ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Eau De Blue Bird II: een uniek kunstwerk van Mascha de Haas

Een prachtige combinatie van fotografie en mixed media

Eau De Blue Bird II is een schitterend kunstwerk van de getalenteerde Mascha de Haas. Dit exclusieve stuk combineert fotografie met mixed media, aangebracht op dibond. De dikke laag epoxyhars die het kunstwerk bedekt, zorgt voor een prachtige glans en een indrukwekkende dieptewerking.

Stijlvolle presentatie

Het kunstwerk is aan de achterzijde voorzien van een aluminium frame, dat aan de voorzijde niet zichtbaar is. Hierdoor lijkt het werk elegant te zweven aan de muur, wat een chique uitstraling geeft aan elke ruimte.

Beperkte oplage en certificaat van echtheid

Eau De Blue Bird II is een gelimiteerde oplage van slechts 8 exemplaren. Elk stuk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde van het kunstwerk benadrukt.

Over de kunstenares: Mascha de Haas

Mascha de Haas (1977) komt uit een kunstenaarsgezin en heeft zich als autodidact ontwikkeld tot een veelzijdige kunstenares. Naast schilderijen maakt zij ook sculpturen en digital art. Haar werk is bekroond, zoals met het kunstwerk ‘Onschuld’ dat de ontwerpwedstrijd tijdens het Kunstfestival ArtiBosch won.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Mascha de Haas kopen of huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt omgezet in spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen of een nieuw werk kunt kiezen. Deze optie is ideaal voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie over de voorwaarden, bezoek onze kunstuitleenpagina.

Beschikbaarheid en contact

Amersfoort Art beschikt over een uitgebreide collectie kunstwerken van Mascha de Haas. Informeer gerust naar de beschikbaarheid van Eau De Blue Bird II of andere werken. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij uw keuze en om een bezorgafspraak in te plannen na uw bestelling.

Kies voor een uniek en stijlvol kunstwerk met Eau De Blue Bird II van Mascha de Haas.