Eau De Blue Bird I

1.950,00

  • Techniek Mixed media/epoxy op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 8
Artikelnummer: VSUHV Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Eau de Blue Bird I – een kunstwerk van Mascha de Haas

Unieke combinatie van fotografie en mixed media

Ontdek het betoverende kunstwerk “Eau de Blue Bird I” van de getalenteerde Mascha de Haas. Dit prachtige werk is een unieke combinatie van fotografie en mixed media, gecreëerd op dibond. Het kunstwerk is afgewerkt met een dikke laag epoxyhars, wat zorgt voor een schitterende glans en een indrukwekkende dieptewerking.

Chique en zwevend effect

Het kunstwerk is aan de achterzijde voorzien van een onzichtbaar aluminium frame, waardoor het een zwevend effect krijgt wanneer het aan de muur hangt. Dit geeft “Eau de Blue Bird I” een extra chique uitstraling, perfect voor elke ruimte in uw huis of kantoor.

Beperkte oplage met certificaat van echtheid

“Eau de Blue Bird I” is beperkt tot slechts 8 exemplaren, wat het een exclusief kunstwerk maakt. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel werk van Mascha de Haas.

Over de kunstenaar – Mascha de Haas

Mascha de Haas (1977) komt uit een kunstenaarsgezin; haar vader is galeriehouder en haar moeder is opgeleid aan de kunstacademie. Mascha heeft als autodidact verschillende technieken onder de knie gekregen en maakt naast schilderijen ook sculpturen en digital art. Ze won met haar kunstwerk ‘Onschuld’ de ontwerpwedstrijd tijdens het Kunstfestival ArtiBosch.

Kopen, huren of gratis op zicht

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Mascha de Haas kopen of huren. Het merendeel van haar werken is beschikbaar via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk later kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te huren of kopen. Dit maakt onze kunstuitleen een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie over de voorwaarden, bezoek onze website.

Grote collectie van Mascha de Haas

Amersfoort Art beschikt over een uitgebreide collectie kunstwerken van Mascha de Haas. Informeer gerust of uw favoriete kunstwerk momenteel beschikbaar is voor koop of uitleen. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte kunstwerk voor uw ruimte.

Bestel “Eau de Blue Bird I” vandaag nog

Wilt u dit exclusieve kunstwerk aan uw collectie toevoegen? “Eau de Blue Bird I” is ook online te bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.