Donald

2.450,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 106 x 106 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 73,50 p/maand
  • U spaart 49,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 245,00 rentevrij
Huur voor € 73,50 p/m
Artikelnummer: HSSRY Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

‘Donald’ is een zeer fraai schilderij gecreëerd door de getalenteerde kunstenaar Casimiro Pérez. Het opvallende kenmerk van dit kunstwerk zijn de weelderige penseelstreken, die het werk als het ware tot leven brengen en je als kijker dichterbij trekken. Dit is een uniek exemplaar, elegant ingelijst in een moderne, strakke witte baklijst en vergezeld van een certificaat van echtheid. ‘Donald’ is zowel beschikbaar in onze kunstuitleen als online te koop. Zodra je je bestelling plaatst, zullen we onmiddellijk contact met je opnemen om een bezorgafspraak te regelen. De levertijd bedraagt slechts 1-2 werkdagen. Voor internationale bestellingen verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen.

De Spaanse kunstenaar Casimiro Pérez, geboren in Alcoy in 1959, heeft zijn kunstopleiding genoten aan de School of Fine Arts in Alcoy en is later verhuisd naar Valencia. Hier raakte hij geïnspireerd door de kunst van Juan Genovés Candel. Deze inspiratie leidde tot Casimiro’s eigen unieke stijl, waarbij hij onder andere gebruikmaakt van driedimensionale mixed-media technieken. Zijn kunstwerken zijn eigenzinnig, speels en stralen een overvloed aan kleur uit. Casimiro voegt vaak kleine 3D-figuurtjes toe aan zijn composities, wat ongetwijfeld een glimlach op je gezicht zal toveren.

Met zijn uitgebreide ervaring heeft hij deelgenomen aan diverse tentoonstellingen wereldwijd en bevinden zijn werken zich in zowel openbare als particuliere collecties. Casimiro heeft zijn kunst onder andere tentoongesteld in Engeland, de Verenigde Staten en Canada. Wij zijn er trots op de kunstwerken van Casimiro Pérez in onze collectie te hebben en bieden ze graag aan in onze kunstuitleen.