Dior

395,00

  • Techniek Epoxyhars met bladgoud
  • Afmeting 24 x 29 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 11,85 p/maand
  • U spaart 7,90 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 11,85 p/m
Artikelnummer: ZNPYX Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Dior – een unieke mini-magnum van Snek

Unieke kunst met een luxe uitstraling

Dior is een unieke mini-magnum van Snek, voorzien van het iconische logo van het modehuis Dior. Dit epoxy gegoten ijsje is verfijnd afgewerkt met bladgoud, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het kunstwerk is fraai ingelijst in een verdiept wit profiel en voorzien van UV-werend museumglas en passepartout.

Veelzijdigheid en signatuur

Dit kunstwerk kan zowel staan als hangen, waardoor het flexibel in elk interieur kan worden geplaatst. Aan de achterzijde is het kunstwerk gesigneerd door de kunstenaar zelf, wat de authenticiteit en uniciteit garandeert.

Inspiratie en creativiteit

Snek Popsicle Art creëert prikkelende kunstwerken, geïnspireerd door pop en street art. De glimmende en glinsterende ijsjes van keramiek en epoxy worden versierd met beeldbepalende kenmerken van steden en logo’s van luxe modemerken.

Ontdek Dior in onze galerie

Dit bijzondere kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en kan ook eenvoudig online worden besteld.

Over de kunstenaar

Uitgerust met een spuitbus en gehuld in de duisternis, zette Snek in zijn begingtijd zijn eerste stappen als graffiti kunstenaar. Op zoek naar innovatieve technieken en gedreven door een honger naar nieuwe kennis, nam hij reclameborden en posters mee van straat naar zijn atelier. Daar transformeerde hij ze met verf en epoxy. Geleidelijk ontwikkelde zijn stijl zich tot de kenmerkende ijsjes die we vandaag de dag van hem kennen.

Internationale doorbraak

Inmiddels omgedoopt tot Studio SNEK, zijn de glimmende ijsjes, de Popsicle Art, internationaal doorgebroken. Deze keramische en epoxy ijsjes kenmerken zich door het gebruik van luxueuze merken als Rolex, Louis Vuitton, Hermes en Gucci, maar er worden ook grappige of catchy teksten in de ijsjes verwerkt. Ondanks dat de merknamen soms meerdere keren gebruikt worden, is elk ijsje handwerk en uniek. Het zijn echte eye-catchers en inmiddels geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars in binnen- en buitenland.

Bezoek onze galerie of bestel online

Ontdek het unieke kunstwerk Dior in onze galerie in Amersfoort of bestel het eenvoudig online. Voeg een vleugje luxe en creativiteit toe aan uw interieur met dit bijzondere kunstwerk van Snek.