Coco Chanel Ice Cream

395,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting 27 x 27 x 6 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 11,85 p/maand
  • U spaart 7,90 p/maand
  • Inclusief Witte baklijst
Huur voor € 11,85 p/m
Artikelnummer: WPIIE Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Coco Chanel Ice Cream

Fantastisch ijsje met het logo van het beroemde modehuis Coco Chanel erop verwerkt. Een uniek exemplaar, geplaatst in een moderne zwarte baklijst die kan hangen en staan.

Uniek kunstwerk van Snek

Snek Popsicle Art creëert prikkelende werken, geïnspireerd door Pop en Street Art. Dit kunstwerk, fraai ingelijst in een verdiepte zwarte baklijst op een zwarte ondergrond, is een prachtig voorbeeld van zijn vakmanschap. Het glimmende en glinsterende ijsje van keramiek en epoxy is versierd met de beeldbepalende kenmerken van Ferrari. Het kunstwerk is aan de achterzijde gesigneerd door de kunstenaar, wat de authenticiteit en waarde ervan verhoogt.

Te zien in onze galerie in Amersfoort

Dit unieke kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook online te bestellen. Snek’s creaties zijn inmiddels internationaal doorgebroken en geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars in binnen- en buitenland.

Over Snek en zijn Popsicle Art

Uitgerust met een spuitbus en gehuld in de duisternis, zette Snek in zijn begintijd zijn eerste stappen als graffiti kunstenaar. Gedreven door een honger naar nieuwe kennis en op zoek naar innovatieve technieken, nam hij reclameborden en posters mee van straat naar zijn atelier. Daar transformeerde hij ze met verf en epoxy tot unieke kunstwerken. Geleidelijk ontwikkelde zijn stijl zich tot de kenmerkende ijsjes die we vandaag de dag van hem kennen.

Internationaal erkend

Inmiddels omgedoopt tot Studio SNEK, zijn de glimmende ijsjes, de Popsicle Art, internationaal doorgebroken. Deze keramische en epoxy ijsjes kenmerken zich door het gebruik van luxueuze merken zoals Rolex, Louis Vuitton, Hermes en Gucci, maar er worden ook grappige of catchy teksten in verwerkt. Ondanks dat de merknamen soms meerdere keren gebruikt worden, is elk ijsje handgemaakt en uniek. Het zijn echte eye-catchers en inmiddels geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars wereldwijd.

Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel dit unieke kunstwerk online en voeg een stukje iconische kunst toe aan uw collectie.