Chanel Neon Stripes

1.950,00

  • Techniek Mixed media/epoxy op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 8
Artikelnummer: APWHK Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Chanel Neon Stripes – een kunstwerk van Mascha de Haas

Ontdek het adembenemende kunstwerk Chanel Neon Stripes van de getalenteerde kunstenaar Mascha de Haas. Dit unieke stuk is een prachtige combinatie van fotografie en mixed media, gecreëerd op dibond en afgewerkt met een dikke laag epoxyhars. Deze afwerking geeft het kunstwerk een schitterende glans en een indrukwekkende dieptewerking.

Exclusief en gelimiteerd

Met slechts 8 exemplaren is de oplage van Chanel Neon Stripes zeer beperkt, waardoor elk stuk een waardevolle toevoeging is aan uw kunstcollectie. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit garandeert.

Unieke ophangmethode

Het kunstwerk is voorzien van een onzichtbaar aluminium frame aan de achterzijde, waardoor het elegant zwevend aan de muur kan worden opgehangen. Dit zorgt voor een chique en moderne presentatie in uw interieur.

Beschikbaar in galerie en kunstuitleen

U kunt Chanel Neon Stripes bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk om dit kunstwerk online aan te kopen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar

Mascha de Haas (1977) komt uit een creatief gezin; haar vader is galeriehouder en haar moeder heeft een opleiding aan de kunstacademie gevolgd. Als autodidact beheerst Mascha diverse technieken en creëert zij naast schilderijen ook sculpturen en digital art. De Helmondse kunstenares won met haar kunstwerk ‘Onschuld’ de ontwerpwedstrijd tijdens het Kunstfestival ArtiBosch.

Kopen of huren?

Kunstwerken van Mascha de Haas zijn bij Amersfoort Art zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te huren of te kopen. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze website voor meer informatie en voorwaarden.

Amersfoort Art beschikt over een uitgebreide collectie kunstwerken van Mascha de Haas. Neem gerust contact met ons op om te informeren of uw favoriete kunstwerk beschikbaar is voor koop of uitleen.