Chanel Eau De Floral Botanic

1.950,00

  • Techniek Mixed media/epoxy op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 8
Artikelnummer: WKBTS Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Chanel Eau De Floral Botanic

Prachtig kunstwerk van Mascha de Haas

Ontdek het adembenemende kunstwerk Chanel Eau De Floral Botanic van de getalenteerde Mascha de Haas. Dit unieke stuk is een combinatie van fotografie en mixed media, vakkundig aangebracht op dibond. Het geheel is overgoten met een dikke laag epoxyhars, waardoor het kunstwerk een schitterende glans en indrukwekkende dieptewerking krijgt.

Unieke presentatie en beperkte oplage

Het werk is aan de achterzijde voorzien van een onzichtbaar aluminium frame, waardoor het lijkt te zweven aan de muur. Dit chique effect maakt het kunstwerk een echte blikvanger in elk interieur. De oplage van Chanel Eau De Floral Botanic is beperkt tot slechts 8 exemplaren, elk geleverd met een certificaat van echtheid.

Over de kunstenares: Mascha de Haas

Mascha de Haas (1977) komt uit een kunstenaarsgezin; haar vader is galeriehouder en haar moeder volgde een opleiding aan de kunstacademie. Mascha heeft als autodidact geleerd om met diverse technieken te werken en creëert naast schilderijen ook sculpturen en digital art. De Helmondse kunstenares won met haar kunstwerk ‘Onschuld’ de ontwerpwedstrijd tijdens het Kunstfestival AriBosch, wat haar veelzijdigheid en talent onderstreept.

Koop dit kunstwerk online

Het is mogelijk om Chanel Eau De Floral Botanic eenvoudig online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Voeg dit prachtige kunstwerk van Mascha de Haas toe aan uw collectie en geniet dagelijks van de bijzondere uitstraling en het vakmanschap dat dit stuk biedt.