Chanel Eau De Bottle

1.950,00

  • Techniek Mixed media/epoxy op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 8
Artikelnummer: KSIIX Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Prachtig kunstwerk van Mascha de Haas. Een combinatie van fotografie en mixed media op dibond. Overgoten met een dikke laag epoxyhars waardoor het kunstwerk een zeer mooie glans en dieptewerking krijgt. Het werk is aan de achterzijde voorzien van een (aan de voorzijde niet zichtbaar) aluminium frame, zodat het een beetje zwevend aan de muur kan worden gehangen. Heel chique. De oplage van ‘Chanel Eau De Bottle’ is beperkt tot slechts 8 exemplaren en wordt geleverd met certificaat van echtheid.   Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Mascha de Haas (1977) is afkomstig uit een echt kunstenaarsgezin. Haar vader is  galeriehouder en haar moeder volgde een opleiding aan de kunstacademie. Met haar kunstwerken bewijst Mascha ook over het creatieve gen te beschikken. Als autodidact heeft zij geleerd met verschillende technieken te werken. Naast schilderijen maakt zij ook sculpturen en digital art. De Helmondse kunstenares won met haar kunstwerk ‘Onschuld’ de ontwerpwerpwedstrijd tijdens het Kunstfestival AriBosch.

Kunstwerken van Mascha de Haas kopen of huren of eerst gratis op zicht? De kunstwerken van Mascha de Haas zijn bij Amersfoort Art te koop en het merendeel is ook te huur via onze kunstuitleen. Dit staat bij het kunstwerk aangegeven. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie. Amersfoort Art beschikt over een grote collectie kunstwerken van Mascha de Haas. Informeer gerust of uw favoriete kunstwerk momenteel beschikbaar is voor koop of uitleen.