Chanel Eau De Bottle

1.950,00

  • Techniek Mixed media/epoxy op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 8
Artikelnummer: KSIIX Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Chanel Eau De Bottle

Prachtig kunstwerk van Mascha de Haas

Ontdek de betoverende schoonheid van Chanel Eau De Bottle, een creatie van de getalenteerde kunstenares Mascha de Haas. Dit unieke kunstwerk is een schitterende combinatie van fotografie en mixed media, aangebracht op dibond en afgewerkt met een dikke laag epoxyhars. Dankzij deze hoogwaardige afwerking krijgt het kunstwerk een prachtige glans en een indrukwekkende dieptewerking, waardoor het een echte eyecatcher aan uw muur is.

Exclusief en elegant

Het kunstwerk is voorzien van een onzichtbaar aluminium frame aan de achterzijde, waardoor het lijkt te zweven aan de muur. Deze verfijnde presentatie voegt een extra dimensie van elegantie toe aan uw interieur. De oplage van Chanel Eau De Bottle is strikt beperkt tot slechts 8 exemplaren, elk geleverd met een certificaat van echtheid. Dit maakt het niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een waardevolle investering.

Over de kunstenares

Mascha de Haas (1977) komt uit een creatief gezin; haar vader is galeriehouder en haar moeder volgde een opleiding aan de kunstacademie. Mascha bewijst met haar werk dat zij het creatieve gen in zich heeft. Als autodidact heeft zij zichzelf verschillende technieken eigen gemaakt, en naast schilderijen creëert zij ook sculpturen en digital art. De Helmondse kunstenares won met haar kunstwerk ‘Onschuld’ de ontwerpwedstrijd tijdens het Kunstfestival AriBosch.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Mascha de Haas zowel kopen als huren. Het merendeel van haar werken is beschikbaar via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u uiteindelijk het kunstwerk kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander werk te huren of kopen. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Informeer gerust naar de beschikbaarheid van uw favoriete kunstwerk.

Bezoek Amersfoort Art en laat u inspireren door de grote collectie kunstwerken van Mascha de Haas. Of u nu een kunstwerk wilt kopen, huren of eerst op zicht wilt bekijken, wij staan voor u klaar.