Prost auf die Liebe

2.750,00

  • Techniek Gemischte Medien auf Platte
  • Afmeting 100 x 127 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 275,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 82,50 p/maand
  • U spaart 55,00 p/maand
Huur voor € 82,50 p/m
Artikelnummer: ZXMHX Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prost auf die Liebe

Een ode aan champagne

Wij houden van champagne! Bent u ook een liefhebber? Dan is “Prost auf die Liebe” echt een kunstwerk voor u! Deze bijzondere combinatie van fotografie, acryl en collagetechnieken is een verrijking voor elk interieur. Het kunstwerk is gedrukt op Dibond en voorzien van een zware, 5 cm dikke houten lijst, waarvan de zijkanten zijn doorbeschilderd. Zo kan het direct aan de muur worden gehangen!

Indrukwekkende details en afwerking

Jack heeft het geheel bedekt met een dikke laag UV-bestendige epoxyhars, wat een indrukwekkend effect geeft! Het is echter moeilijk te fotograferen, en we kunnen met zekerheid zeggen dat de kunstwerken in werkelijkheid nog beter uitzien. We nodigen u dan ook van harte uit om de kunstwerken in de galerie te komen bezichtigen. Het wordt geleverd met een echtheidscertificaat.

Over de kunstenaar: Jack Liemburg

Jack Liemburg is een kunstenaar die op zijn eigen en onnavolgbare manier een kunstervaring biedt. Zijn beelden zijn vaak doordrenkt van passie, kracht en rebellie. Kenmerkend voor zijn werk is de combinatie van schildertechnieken en fotografie. Jack haalt zijn inspiratie uit het alledaagse, maar vooral uit bijzondere ontmoetingen, reizen en muziek. Al deze elementen weerspiegelen zich in zijn unieke schilderijen, die als ware uitspraken van de muur afspatten. Jacks kunstwerken zijn vertegenwoordigd in collecties in binnen- en buitenland.

Kunst kopen of huren bij Amersfoort Art

De kunstwerken van Jack Liemburg zijn te koop en te huur bij Amersfoort Art via onze kunstverhuur. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt voor het opbouwen van spaargeld. Hiermee kunt u het betreffende kunstwerk aanschaffen. Bent u toe aan iets nieuws? Koop een nieuw kunstwerk van uw gespaarde tegoed of huur een ander werk en neem uw spaargeld mee! De kunstlening is zowel voor bedrijven als particulieren een interessante optie. De voorwaarden vindt u op onze website. Bezoek onze kunstverhuur voor meer informatie.