Sin Titulo VI

875,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 50 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 26,25 p/maand
  • U spaart 17,50 p/maand
Huur voor € 26,25 p/m
Artikelnummer: GIILE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Sin Titulo VI – een origineel kunstwerk van Philippo

Ontdek het prachtige en unieke kunstwerk Sin Titulo VI van de getalenteerde kunstenaar Philippo. Dit kunstwerk, geschilderd met acryl op linnen, biedt een boeiende visuele ervaring. De zijkanten van het doek zijn zorgvuldig meegeschilderd, waardoor het kunstwerk direct en zonder lijst aan de muur kan worden gehangen. Bovendien biedt de veelzijdigheid van dit abstracte werk de mogelijkheid om het zowel horizontaal als verticaal op te hangen, passend bij elke ruimte en stijl.

Beschikbaar in onze galerie en kunstuitleen

Sin Titulo VI is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is dit kunstwerk online te koop en beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u kunt genieten van Philippo’s creatie in uw eigen omgeving.

Over de kunstenaar Philippo

Philippo, een Italiaanse kunstenaar gevestigd in Madrid, staat bekend om zijn abstracte kunstwerken. Geïnspireerd door grootheden zoals Vasili Kandinsky en Jackson Pollock, heeft Philippo een unieke en elegante stijl ontwikkeld die zijn werken onderscheidt. Zijn gebruik van kleur en passie is duidelijk zichtbaar in elk kunstwerk, waardoor ze een diepe emotionele impact hebben.

Een leven gewijd aan kunst en inspiratie

Twintig jaar geleden verhuisde Philippo naar Frankrijk, waar hij de liefde, rust en inspiratie vond die essentieel zijn voor zijn unieke creaties. Zijn techniek is een fascinerende mix van pigmenten, die hij op het canvas giet en vrij laat vloeien. Deze methode resulteert in zeer interessante en unieke abstracte schilderijen, waarbij geen enkel werk hetzelfde is.

Laat u betoveren door de schoonheid en originaliteit van Sin Titulo VI, en voeg een stukje van Philippo’s passie en creativiteit toe aan uw collectie.