Marilyn Monroe

1.250,00

  • Techniek Monotype op linnen
  • Afmeting 90 x 120 cm
  • Oplage 48
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 37,50 p/maand
  • U spaart 25,00 p/maand
Huur voor € 37,50 p/m
Artikelnummer: PVUXB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Iconisch kunstwerk van Marilyn Monroe door Peter Donkersloot

Ontdek de betoverende wereld van Peter Donkersloot met dit prachtige kunstwerk van Marilyn Monroe. Deze unieke monotype combineert de technieken van acryl en zeefdruk, wat resulteert in een fascinerend en levendig portret.

Unieke oplage en handgeschilderde achtergronden

Dit kunstwerk is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 48 stuks. Peter Donkersloot heeft elke achtergrond in een andere kleurstelling geschilderd, waardoor elk exemplaar uniek is. U bezit dus een werkelijk eenmalig kunstwerk.

Gesigneerd en gecertificeerd

Elk kunstwerk is persoonlijk gesigneerd door Peter Donkersloot en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit garandeert de authenticiteit en verhoogt de waarde van uw kunstwerk.

Klaar om op te hangen

Het kunstwerk is opgespannen op hoogwaardig linnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra inlijsting.

Exclusief verkrijgbaar

Dit is ons laatste exemplaar en het is nu extra voordelig geprijsd. Het kunstwerk is beschikbaar in onze kunstuitleen en kan ook eenvoudig online besteld worden. Mis deze kans niet om een uniek stuk van Peter Donkersloot aan uw collectie toe te voegen.