Johan Cruijff

1.250,00

  • Techniek Monotype op linnen
  • Afmeting 90 x 120 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 37,50 p/maand
  • U spaart 25,00 p/maand
Huur voor € 37,50 p/m
Artikelnummer: JPCHI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Uniek kunstwerk van Johan Cruijff door Peter Donkersloot

Een kunstwerk in beperkte oplage

Dit prachtige kunstwerk van de voetballegende Johan Cruijff is gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaar Peter Donkersloot. Het betreft een monotype, een unieke combinatie van acryl en zeefdruk, vervaardigd in een zeer beperkte oplage van slechts 48 stuks. Elk exemplaar heeft een unieke achtergrondkleur, waardoor ieder kunstwerk werkelijk uniek is.

Gesigneerd en met certificaat van echtheid

Elk kunstwerk is uiteraard gesigneerd door Peter Donkersloot en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit garandeert de authenticiteit en de waarde van uw investering in dit bijzondere stuk.

Kant-en-klaar voor uw interieur

Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen met doorgeschilderde zijkanten, gemonteerd op een stevig raamwerk van 4 cm dik. Hierdoor is het direct klaar om aan uw muur te hangen, zonder dat er extra inlijsting nodig is.

Beschikbaar in onze kunstuitleen en online te koop

Dit unieke kunstwerk van Johan Cruijff is beschikbaar in onze kunstuitleen en kan ook eenvoudig online worden aangeschaft. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.