Aanbieding!

Vreemde Vogel XL

Oorspronkelijke prijs was: 295,00.Huidige prijs is: 150,00.

  • Techniek Gegoten kunsthars
  • Kunstuitleen 4,50 p/maand
  • U spaart 3,00 p/maand
Huur voor € 4,50 p/m
Artikelnummer: PGTAB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Vreemde Vogel XL door Jacqueline Schafer

Ontdek de prachtige Vreemde Vogel XL van de getalenteerde kunstenares Jacqueline Schafer. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd uit gegoten kunsthars en met de hand beschilderd, waardoor elk exemplaar een eigen karakter en uitstraling heeft. Bovendien is elk stuk persoonlijk gesigneerd door de kunstenares zelf.

Exclusiviteit en oplage

De Vreemde Vogel XL is gelimiteerd tot een oplage van slechts 250 stuks, elk genummerd om de exclusiviteit te waarborgen. Dit maakt het niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur, maar ook een waardevolle investering voor de toekomst.

Materiaal en afwerking

Gemaakt van hoogwaardige gegoten kunsthars, biedt dit kunstwerk een duurzame en robuuste kwaliteit. De handbeschilderde afwerking zorgt voor levendige kleuren en fijne details, die de vakmanschap van Jacqueline Schafer benadrukken.

Online aankoop en bezorging

Het is eenvoudig om de Vreemde Vogel XL online aan te kopen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe kunstwerk.

Voeg een vleugje kunst en exclusiviteit toe aan uw ruimte met de Vreemde Vogel XL van Jacqueline Schafer. Bestel vandaag nog en laat uw interieur stralen!