Aanbieding!

Ron van der Werf – Udaipur I

Oorspronkelijke prijs was: 1.250,00.Huidige prijs is: 750,00.

  • Techniek Mixed media op geschept papier
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: HACZX Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ron van der Werf – Udaipur I: een uniek kunstwerk

Ontdek het prachtige originele kunstwerk “Udaipur I” van Ron van der Werf, een indrukwekkend stuk uit zijn ‘Udaipur’ serie, gecreëerd tijdens zijn verblijf in India. Dit unieke werk is een combinatie van diverse materialen en technieken, vervaardigd op dik, 1000 grams geschept papier. Het kunstwerk is zwevend ingelijst in een moderne, strakke baklijst en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Exclusief en scherp geprijsd

Dit is ons laatste exemplaar van “Udaipur I” en is nu extra scherp geprijsd. Het kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook beschikbaar via onze kunstuitleen. U kunt dit kunstwerk eenvoudig online aankopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar: Ron van der Werf

Ron van der Werf (1958) studeerde aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag. Voor zijn kunstwerken maakt hij gebruik van acryl en olieverf op doek, paneel of papier. Ook gebruikt hij krijt, potlood, stukjes doek, karton, draad en zand. Zijn kleurgebruik bestaat voornamelijk uit verschillende tinten wit, bruin en blauw, die hij glaceert met transparante lagen van eik, siena en andere aardse kleuren. Zijn schilderijen zijn het resultaat van hard werken en zwoegen, wat zichtbaar is in de verflagen vermengd met verschillende materialen.

Intuïtief en krachtig werk

Van der Werf werkt intuïtief en gelooft in een innerlijke kracht die hem leidt bij het kiezen van vormen, kleuren en materialen. Pas nadat hij de materialen op het doek heeft overgebracht, ziet hij wat zijn innerlijke zelf wilde creëren. Zijn werk kan worden vergeleken met muziek, de meest abstracte vorm van kunst. Materiaal, kleur en compositie stralen rust, weldadigheid en kracht uit.

Een dynamisch creatieproces

Sommige innerlijke beelden worden niet gemakkelijk overgebracht naar een nieuw schilderij. Regelmatig lijkt een schilderij af, maar past het beeld niet in het innerlijke verhaal dat Van der Werf voor ogen heeft. In zulke gevallen kunnen stukken worden verwijderd of toegevoegd, bovenop het vorige kunstwerk. Op deze manier stapelen associaties zich op om zijn wereld en schilderij te vormen.

Schilderijen van Ron van der Werf kopen of huren?

De kunstwerken van Ron van der Werf zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.