Aanbieding!

Scarface

Oorspronkelijke prijs was: 1.650,00.Huidige prijs is: 750,00.

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 105 x 145 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 22,50 p/maand
  • U spaart 15,00 p/maand
Huur voor € 22,50 p/m
Artikelnummer: KMWMK Categorieën: , ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Scarface – Ronald Chapeau

Unieke combinatie van zeefdruk en collage technieken

Ontdek de unieke charme van Scarface, een kunstwerk van Ronald Chapeau. Dit kunstwerk combineert zeefdruk en collage technieken op een manier die zowel innovatief als visueel verbluffend is. Ronald Chapeau heeft het kunstwerk verder verrijkt met dikke lagen acrylverf, wat zorgt voor een dynamisch en levendig effect.

Direct klaar om op te hangen

Het kunstwerk is opgespannen op een stevig 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd. Hierdoor is Scarface direct klaar om aan de muur te hangen, zonder dat er extra inlijsting nodig is.

Beschikbaar via kunstuitleen en online aankoop

Of je nu je interieur tijdelijk wilt verfraaien of een blijvende toevoeging aan je kunstcollectie zoekt, Scarface is beschikbaar via onze kunstuitleen en kan ook eenvoudig online worden aangekocht. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat je verzekerd bent van een origineel kunstwerk.

Over de kunstenaar: Ronald Chapeau

Ronald Chapeau (Den Haag, 1969) is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar met een achtergrond als ambachtelijk zeefdrukker. Zijn jarenlange ervaring in het werken met grootheden zoals Herman Brood en Corneille heeft hem een uniek artistiek inzicht gegeven. Door zijn passie voor kunst te combineren met zijn technische vaardigheden, creëert Ronald Chapeau kunstwerken die zowel eigentijds als tijdloos zijn.

Inspiratie en stijl

Ronald Chapeau’s werk wordt gekenmerkt door de toevoeging van originele details aan kleine edities, waarbij elementen van pop art, surrealisme, figuratief en populistisch samenkomen. Zijn inspiratiebronnen variëren van Andy Warhol tot Herman Brood, wat resulteert in kunstwerken die zowel modern als nostalgisch aanvoelen.

Van unieke aankondigingsposters van het Stedelijk Museum tot oude kranten uit de hele wereld, de werken van Ronald Chapeau zijn een rijke mix van historische en culturele referenties. Elk kunstwerk is een verhaal op zich, vol kleur en leven.

Voeg Scarface toe aan je collectie en geniet van een kunstwerk dat niet alleen een visueel statement maakt, maar ook een stukje van Ronald Chapeau’s rijke artistieke reis met zich meebrengt.