John Horsewell – Landscape

1.550,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 46 x 106 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 46,50 p/maand
  • U spaart 31,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 155,00 rentevrij
Huur voor € 46,50 p/m
Artikelnummer: PHXEE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig, dynamisch schilderij van John Horsewell. Het betreft uiteraard een uniek werk en is voorzien van certificaat van echtheid. Het formaat is inclusief fraaie, strakke baklijst en geeft het kunstwerk een extra mooie uitstraling. Te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort, beschikbaar in de kunstuitleen en ook online te bestellen. Bezorgkosten Nederland en België €39,95. Na ontvangst van de bestelling nemen wij z.s.m. contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Levertijd 1-2 werkdagen.

John Horsewell (Essex, 1952) is een Engels kunstenaar. Al op zeer jonge leeftijd werd hij zich bewust van het feit dat hij in een kunstminnende familie opgroeide. Op een geheel natuurlijke wijze pikte hij (met ouders en een opa die professioneel bezig waren) het kunstenaarschap op. Hij experimenteerde met diverse technieken maar Horsewell ontdekte al gauw dat olieverf hem het beste lag. Dit geeft hem de meeste expressie met kleuren en diepte.

In 1978 was hij in staat om alleen van zijn kunst te leven. Zijn werk was al vlot te zien tijdens exposities in onder andere de Verenigde Staten, Japan en natuurlijk Groot Brittannië. Hij ontdekte dat de stijl en techniek die hij gebruikt het beste past bij favoriete landschappen van hem in zijn directe omgeving. Hij is een authentieke Engelsman die zich ook heel goed thuis voelt in Zuid Europa, waar hij de prachtigste stranden en zonsondergangen heeft gezien. Hier haalt hij zijn inspiratie vandaan.

John Horsewell gebruikt zowel een penseel als een paletmes voor verschillende kleuren. Hij schildert zowel op locatie als in zijn eigen atelier. Zijn doel is om met zijn kunst de kijker mee te nemen in het landschap. John leeft met zijn vrouw en drie kinderen nog steeds in Essex-Suffolk en door zijn liefde voor de kunst blijft hij zich ontwikkelen.