John Horsewell – Landscape

1.550,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 46 x 106 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 46,50 p/maand
  • U spaart 31,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 155,00 rentevrij
Huur voor € 46,50 p/m
Artikelnummer: PHXEE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

John Horsewell – Landscape: een dynamisch kunstwerk

Ontdek het prachtige en dynamische schilderij John Horsewell – Landscape, een uniek werk dat voorzien is van een certificaat van echtheid. Dit kunstwerk, inclusief een strakke en fraaie baklijst, geeft elke ruimte een extra mooie uitstraling. Het schilderij is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort, beschikbaar in de kunstuitleen en ook eenvoudig online te bestellen.

Over de kunstenaar: John Horsewell

John Horsewell, geboren in Essex in 1952, is een befaamde Engelse kunstenaar. Hij groeide op in een kunstminnende familie, waar hij op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de wereld van de kunst. Met ouders en een grootvader die professioneel actief waren in de kunst, was het voor John een natuurlijke stap om zelf ook kunstenaar te worden. Hoewel hij experimenteerde met diverse technieken, ontdekte hij al snel dat olieverf hem de meeste expressie bood in termen van kleur en diepte.

Internationale erkenning

Sinds 1978 leeft John Horsewell volledig van zijn kunst. Zijn werken zijn geëxposeerd in prestigieuze galeries in onder andere de Verenigde Staten, Japan en natuurlijk Groot-Brittannië. De stijl en techniek die hij gebruikt, passen perfect bij de landschappen die hem inspireren in zijn directe omgeving. Hoewel hij een authentieke Engelsman is, voelt hij zich ook zeer thuis in Zuid-Europa, waar hij de prachtigste stranden en zonsondergangen heeft gezien. Deze landschappen vormen een voortdurende bron van inspiratie voor zijn werk.

Techniek en inspiratie

John Horsewell maakt gebruik van zowel penseel als paletmes om verschillende kleuren en texturen te creëren. Hij schildert zowel op locatie als in zijn eigen atelier, met als doel de kijker mee te nemen in het landschap dat hij op het doek vastlegt. Door zijn liefde voor kunst blijft hij zich voortdurend ontwikkelen, en dit is duidelijk zichtbaar in zijn werk.

John woont nog steeds in Essex-Suffolk met zijn vrouw en drie kinderen, waar hij blijft werken aan nieuwe en inspirerende kunstwerken.

Bezoek onze galerie in Amersfoort om John Horsewell – Landscape in het echt te bewonderen, of bestel het eenvoudig online en voeg een uniek stukje kunst toe aan uw collectie.