Aanbieding!

Espen Greger Hagen – The Indian I

Oorspronkelijke prijs was: 110,00.Huidige prijs is: 75,00.

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 32 x 32 cm
  • Oplage ja
  • Inclusief Lijst
Artikelnummer: CKOPL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Mooie originele zeefdruk van Espen Greger Hagen. Het betreft een gesigneerd en genummerd exemplaar, voorzien van strakke zwarte aluminium lijst met passepartout. Leuk voor de verzamelaar of om iemand cadeau te doen! Te zien in onze galerie in Amersfoort en ook online te bestellen. Levertijd 1-2 werkdagen – verzendkosten €15,-

 

Espen Greger Hagen werd geboren in 1964 in Trondheim, maar bracht een groot gedeelte van zijn jeugd door in Tanzania. In 1980 volgde hij een studie tekenen in Trondheim om vervolgens aan het Emily Carr University of Art and Design in Vancouver schilderen en beeldhouwen te studeren. Na zijn studie in Vancouver volgde Hagen een studie schilderen en beeldhouwen aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, welke hij in 1990 succesvol afrondde.

Hagen was de rechterhand van Herman Brood, met wie hij vanaf halverwege de jaren 90 tot Hermans overlijden op 11 juli 2001 nauw samenwerkte. De Noor, die ten tijde van zijn dood woonachtig was in Amsterdam, overleed op 10 april 2008 aan een hartstilstand.