Aanbieding!

Espen Greger Hagen – The Indian I

Oorspronkelijke prijs was: 110,00.Huidige prijs is: 75,00.

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 32 x 32 cm
  • Oplage ja
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Inclusief Lijst
Artikelnummer: CKOPL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Espen Greger Hagen – The Indian I

Over het kunstwerk

Ontdek de prachtige originele zeefdruk “The Indian I” van Espen Greger Hagen. Dit unieke kunstwerk is gesigneerd en genummerd, wat het een waardevolle toevoeging maakt aan elke kunstcollectie. De zeefdruk is stijlvol ingelijst in een strakke zwarte aluminium lijst met passepartout, wat de schoonheid van het werk extra benadrukt. Ideaal voor verzamelaars of als een bijzonder cadeau.

Te zien in onze galerie en online te bestellen

“The Indian I” is zowel te bewonderen in onze galerie in Amersfoort als eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Hierdoor kunt u op uw gemak dit prachtige kunstwerk bekijken en aanschaffen.

Over Espen Greger Hagen

Espen Greger Hagen, geboren in 1964 in Trondheim, bracht een groot deel van zijn jeugd door in Tanzania. Hij begon zijn kunstopleiding in 1980 met een studie tekenen in Trondheim, gevolgd door schilder- en beeldhouwstudies aan de Emily Carr University of Art and Design in Vancouver. Na zijn tijd in Vancouver vervolgde Hagen zijn studie aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, waar hij in 1990 succesvol afstudeerde.

Hagen werkte nauw samen met de legendarische Herman Brood vanaf halverwege de jaren ’90 tot aan Brood’s overlijden in 2001. Espen Greger Hagen, die woonachtig was in Amsterdam, overleed op 10 april 2008 aan een hartstilstand.

Voeg een stukje kunstgeschiedenis toe aan uw collectie met deze prachtige zeefdruk van Espen Greger Hagen. Bestel nu “The Indian I” via onze webshop of bezoek onze galerie in Amersfoort.