Aanbieding!

Clemens Briels – El Diagolo

450,00

  • Techniek Aquagravure
  • Afmeting 85 x 115 cm
  • Oplage 70
  • Inclusief Lijst
Artikelnummer: DWGYM Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Zeer fraaie aquagravure van Clemens Briels Het is voor het eerst dat Briels deze prachtige maar wat ingewikkelde techniek heeft toegepast maar het resultaat is schitterend. De aquagravure is opgebouwd uit een dikke laag handgeschept papier dat in een met de hand beschilderde reliëfmal wordt gedroogd. Deze methodiek voegt een diepte dimensie toe aan het werk en maakt het fantastisch om naar te kijken. Vervaardigd in een beperkte oplage van 70 stuks. Handgesigneerd en voorzien van certificaat van echtheid. Mooi verdiept ingelijst met passepartout en zilverkleurige lijst. Ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Ons laatste exemplaar en nu zeer aantrekkelijk geprijsd.

Clemens Briels heeft in het najaar van 2005 een prachtige serie van 4 Aquagravures gemaakt! Het is voor het eerst dat Briels deze prachtige maar wat ingewikkelde techniek heeft toegepast maar het resultaat is schitterend. De aquagravures zijn opgebouwd uit een dikke laag handgeschept papier dat in een met de hand beschilderde reliëfmal wordt gedroogd. Deze methodiek voegdt een diepte dimensie toe aan het werk en maakt het fantastisch om naar te kijken.

De aquagravures worden door het tijdrovende productieproces slechts zelden gemaakt en altijd in een héle beperkte oplage.