Aanbieding!

Clemens Briels – El Diagolo

Verkocht

Artikelnummer: DWGYM Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Zeer fraaie aquagravure van Clemens Briels

Ontdek de betoverende wereld van Clemens Briels met deze exclusieve aquagravure. Voor het eerst heeft Briels deze ingewikkelde maar prachtige techniek toegepast, en het resultaat is werkelijk schitterend. De aquagravure is opgebouwd uit een dikke laag handgeschept papier dat in een met de hand beschilderde reliëfmal wordt gedroogd. Deze unieke methodiek voegt een extra dimensie van diepte toe aan het kunstwerk, waardoor het een visueel spektakel is om naar te kijken.

Beperkte oplage en authenticiteit

Deze bijzondere aquagravure is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 70 stuks. Elk exemplaar is handgesigneerd door Clemens Briels en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit maakt het niet alleen een waardevol kunstwerk, maar ook een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie.

Exclusieve lijst en presentatie

Het kunstwerk is prachtig verdiept ingelijst met passepartout en een zilverkleurige lijst, wat de aquagravure een extra luxe uitstraling geeft. Deze verfijnde presentatie zorgt ervoor dat het kunstwerk meteen klaar is om een prominente plaats in uw interieur in te nemen.

Beschikbaar in kunstuitleen

Naast de mogelijkheid om dit unieke stuk aan te schaffen, is het ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Dit biedt u de kans om te genieten van dit bijzondere kunstwerk zonder directe aankoopverplichting.

Let op: Dit is ons laatste exemplaar en is nu zeer aantrekkelijk geprijsd. Mis deze kans niet om een stukje van Clemens Briels’ artistieke genialiteit in huis te halen.

Over de kunstenaar

Clemens Briels heeft in het najaar van 2005 een prachtige serie van vier aquagravures gemaakt. Het is voor het eerst dat hij deze ingewikkelde techniek heeft toegepast, en het resultaat is adembenemend. De aquagravures zijn opgebouwd uit een dikke laag handgeschept papier dat in een met de hand beschilderde reliëfmal wordt gedroogd. Dit tijdrovende productieproces zorgt ervoor dat de aquagravures slechts zelden worden gemaakt en altijd in een zeer beperkte oplage beschikbaar zijn.