De Hof (Klein)

325,00

  • Techniek Giclée
  • Afmeting 45 x 75 cm
  • Oplage 100
Artikelnummer: RZUTV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Exclusieve giclées van Anna Doedijns: de Hof en de Koppelpoort

De gerenommeerde Friese kunstenares Anna Doedijns heeft de Hof en de Koppelpoort in Amersfoort op indrukwekkende wijze vastgelegd in twee adembenemende olieverfschilderijen. Van deze unieke kunstwerken zijn prachtige giclées geproduceerd, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Amersfoort Art.

Hoogwaardige kwaliteit en beperkte oplage

Onze giclées zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en beschikbaar in twee verschillende formaten. Elk exemplaar is onderdeel van een beperkte oplage van slechts 100 stuks, zorgvuldig genummerd en met de hand gesigneerd door Anna Doedijns zelf. Dit maakt elk werk niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevolle investering.

Perfect ingelijst voor elke smaak

De giclées worden standaard geleverd in een stijlvol klassiek-moderne lijst met passepartout, die de schoonheid van de kunstwerken perfect tot hun recht laat komen. Heeft u een specifieke lijst in gedachten? Geen probleem, wij bieden ook de mogelijkheid om de giclées in te lijsten met een lijst naar keuze. Daarnaast is er de optie om te kiezen voor museumglas, wat zorgt voor een optimale bescherming en presentatie van uw kunstwerk.

Unieke kunstwerken exclusief bij Amersfoort Art

Deze gelimiteerde giclées van Anna Doedijns zijn exclusief verkrijgbaar bij Amersfoort Art. Voeg een stukje Amersfoortse geschiedenis toe aan uw collectie met deze prachtige werken van de Hof en de Koppelpoort. Bezoek onze galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij in Amersfoort om deze unieke kunstwerken zelf te bewonderen.