Twan van de Ven – Colourfield

895,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: DGBFC Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Twan van de Ven – Colourfield

Uniek kunstwerk van een gerenommeerde kunstenaar

Ontdek het prachtige werk Colourfield van de getalenteerde kunstenaar Twan van de Ven. Dit unieke kunstwerk is een schitterend voorbeeld van zijn beheersing van kleur en compositie. Met zijn levendige kleuren en dynamische uitstraling zal dit schilderij een indrukwekkende toevoeging zijn aan elk interieur.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Dit kunstwerk is vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Hierdoor is het schilderij direct klaar om aan de muur te hangen, zonder dat er een lijst nodig is. De kwaliteit en diepte van de kleuren komen in het echt nog beter tot hun recht dan op de foto’s.

Exclusief en scherp geprijsd

Colourfield is ons laatste beschikbare werk van Twan van de Ven, wat betekent dat dit kunstwerk extra scherp geprijsd is. Dit is uw kans om een origineel werk van deze veelgeprezen kunstenaar aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het schilderij garandeert.

Beschikbaar in galerie en kunstuitleen

U kunt Colourfield bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het mogelijk om dit kunstwerk via onze kunstuitleen te verkrijgen, zodat u het eerst kunt ervaren voordat u een definitieve beslissing maakt.

Online aankoop en bezorging

Het is ook mogelijk om Colourfield online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe kunstwerk.