Copa No. 29 (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: EVEJE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Copa No. 29 – een kunstwerk van Miguel Nuñez

Ontdek de betoverende wereld van Miguel Nuñez met zijn adembenemende schilderij Copa No. 29. Dit kunstwerk, geschilderd met olieverf op linnen, vangt de essentie van klassieke stillevens met een ongeëvenaarde precisie en schoonheid.

Tijdloze elegantie en realisme

Nuñez staat bekend om zijn vermogen om echte momenten vast te leggen en deze om te zetten in kunstwerken die de kijker meenemen naar een wereld van tijdloze elegantie. Copa No. 29 is hier een perfect voorbeeld van. Het schilderij toont een gedetailleerde weergave van een glas wijn, waarbij de subtiele nuances van licht en schaduw een bijna tastbare diepte en textuur creëren. De reflecterende eigenschappen van het licht en het verbluffende kleurgebruik zorgen ervoor dat elk detail levensecht aanvoelt.

Uniek en authentiek

Dit schilderij is een unica, voorzien van een certificaat van echtheid en een fraaie lijst. Het is een kunstwerk dat niet alleen de nauwkeurige verschijning van zijn onderwerp vastlegt, maar ook de geest, ziel en schoonheid ervan onthult. Copa No. 29 is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Voor degenen die de voorkeur geven aan online winkelen, bieden wij de mogelijkheid om dit kunstwerk via onze webshop aan te schaffen.

Over de kunstenaar

Miguel Angel Nuñez (Maldonado, Uruguay 1966) heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd met tentoonstellingen in onder andere Brazilië, Panama, Argentinië en Uruguay. Zijn artistieke praktijk richt zich op de studie van licht en texturen, wat resulteert in ongelooflijk gedetailleerde composities. Nuñez heeft zijn vaardigheden verder ontwikkeld door samen te werken met gerenommeerde kunstenaars zoals Guillermo Muñoz Vera en Antonio López. Sinds 1996 is hij tevens hoogleraar aan de Stedelijke School voor Beeldende Kunsten.

Internationale erkenning

Nuñez’ werken zijn wereldwijd tentoongesteld en hebben erkenning gekregen in tal van collectieve tentoonstellingen in landen zoals Uruguay, Argentinië, Chili, Paraguay en de EU. Zijn toewijding aan het realisme en hyperrealisme maakt hem een unieke stem in de kunstwereld, en Copa No. 29 is een schitterend voorbeeld van zijn vakmanschap.

Bezoek onze galerie in Amersfoort of bekijk onze kunstuitleen om dit bijzondere schilderij in het echt te zien. Voor internationale kunstliefhebbers: wij verzenden wereldwijd!