Copa No. 28

1.895,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 30 x 40 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 189,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 56,85 p/maand
  • U spaart 37,90 p/maand
  • Inclusief Lijst
Huur voor € 56,85 p/m
Artikelnummer: OPVWR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek Copa No. 28 door Miguel Nuñez

De kunst van Miguel Nuñez belichaamt de perfecte balans tussen evenwicht, realisme, diepte en textuur. Zijn schilderijen vangen echte momenten in de tijd en roepen de eenvoudige schoonheid en tijdloze elegantie op van klassieke onderwerpen zoals een glas wijn of een schijfje citroen. Met zijn combinatie van licht en schaduw, zijn fascinatie voor reflecties, verbluffend kleurgebruik en gracieuze techniek, creëert Nuñez beelden die uitzonderlijk en levensecht zijn. In sommige gevallen onthullen zijn werken zelfs meer dan we met onze eigen ogen zouden zien.

Details van Copa No. 28

Copa No. 28 is een bijzonder gedetailleerd schilderij, uitgevoerd in olieverf op linnen en voorzien van een fraaie lijst. Dit unieke kunstwerk komt met een certificaat van echtheid. Het schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is beschikbaar via onze kunstuitleen. U kunt dit kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar: Miguel Angel Nuñez

Miguel Angel Nuñez (geboren in Maldonado, Uruguay in 1966) is een kunstenaar wiens werken nationaal en internationaal zijn tentoongesteld, onder andere in Brazilië, Panama, Argentinië en Uruguay. Zijn realistische en hyperrealistische stillevens proberen niet alleen de nauwkeurige verschijning van een object of figuur vast te leggen, maar ook de geest, ziel en schoonheid ervan. Nuñez’ artistieke praktijk draait om de studie van licht en texturen, en zijn gedetailleerde composities worden gemaakt met olieverf op canvas of hout.

Biografie van Miguel A. Nuñez

Miguel A. Nuñez werd in 1966 geboren in Maldonado, Uruguay. Van jongs af aan was hij gefascineerd door tekenen en studeerde hij het werk van de lokale schilder Manolo Lima. Zijn passie voor kunst leidde hem naar een carrière als kunstenaar, ondanks de economische uitdagingen in Uruguay. Tussen 1985 en 1994 volgde hij cursussen aan de Stedelijke School voor Beeldende Kunsten, waar hij les kreeg van Carlos Tonelli en Miguel Battegazore. Battegazore leerde hem de technieken van hyperrealisme, die Nuñez verder ontwikkelde. Hij ontving een beurs voor de Arauco Foundation in Madrid, waar hij samenwerkte met Guillermo Muñoz Vera en Antonio López. Sinds 1996 is hij hoogleraar aan de Stedelijke School voor Beeldende Kunsten en heeft hij zijn werken tentoongesteld in diverse landen, waaronder Uruguay, Argentinië, Chili, Paraguay en de EU.