Copa No. 26

1.895,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 30 x 40 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 56,85 p/maand
  • U spaart 37,90 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 189,50 rentevrij
Huur voor € 56,85 p/m
Artikelnummer: JTIUU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek Copa No. 26 van Miguel Nuñez

De kunst van Miguel Nuñez belichaamt de perfecte balans tussen evenwicht, realisme, diepte en textuur, vergelijkbaar met de mooiste stillevens. Zijn streven is om echte momenten in tijd vast te leggen in zijn schilderijen, die de eenvoudige schoonheid en tijdloze elegantie van klassieke onderwerpen zoals een glas wijn of een schijfje citroen oproepen. Met een combinatie van licht en schaduw, een fascinatie voor de reflecterende eigenschappen van licht, verbluffend kleurgebruik en gracieuze techniek, maakt Nuñez elk beeld uitzonderlijk en levensecht. Zijn werken onthullen vaak meer dan wat we met onze eigen ogen zouden zien.

Uniek schilderij: Copa No. 26

Copa No. 26 is een bijzonder gedetailleerd schilderij, uitgevoerd in olieverf op linnen en voorzien van een fraaie lijst. Dit unieke kunstwerk komt met een certificaat van echtheid. Het schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. U kunt Copa No. 26 ook eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar: Miguel Angel Nuñez

Miguel Angel Nuñez (Maldonado, Uruguay 1966) heeft zijn schilderijen zowel nationaal als internationaal tentoongesteld, onder andere in Brazilië, Panama, Argentinië en Uruguay. Door middel van realisme en hyperrealistische stillevens tracht hij niet alleen de nauwkeurige verschijning van een object of figuur vast te leggen, maar ook de geest, ziel en schoonheid in elk van zijn onderwerpen. Zijn artistieke praktijk draait om de studie van licht en texturen, en zijn ongelooflijk gedetailleerde composities worden gemaakt met behulp van olieverf op canvas of hout.

Biografie van Miguel A. Nuñez

Miguel A. Nuñez werd in 1966 geboren in Maldonado, Uruguay. Van jongs af aan was hij gefascineerd door tekenen en begon hij het werk van de plaatselijke schilder Manolo Lima te bestuderen. Gedurende deze tijd ontdekte hij zijn passie voor kunst en besloot hij een carrière als kunstenaar na te streven. Ondanks de economische uitdagingen in Uruguay, bleef hij vastberaden en volgde hij van 1985 tot 1994 leercursussen aan de Stedelijke School voor Beeldende Kunsten. Hier kreeg hij les van Carlos Tonelli en Miguel Battegazore, van wie de laatste hem de technieken van hyperrealisme leerde.

Miguel blijft een leergierige houding aanhouden ten aanzien van zijn talent en blijft opleidingen volgen om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Recentelijk heeft hij een beurs gekregen voor de Arauco Foundation in Madrid, waar hij samenwerkt met de gevestigde leraar Guillermo Muñoz Vera en kunstenaar Antonio López. Sinds 1996 is hij tevens hoogleraar aan de Stedelijke School voor Beeldende Kunsten. Miguel heeft zijn werken tentoongesteld in tal van collectieve tentoonstellingen in verschillende landen, waaronder Uruguay, Argentinië, Chili, Paraguay en de EU.