Copa No. 24 (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: VZOFI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek Copa No. 24 van Miguel Nuñez

De kunst van Miguel Nuñez combineert evenwicht, realisme, diepte en textuur om het mooiste stilleven te creëren. Hij streeft ernaar om echte momenten in de tijd vast te leggen in zijn schilderijen, die de eenvoudige schoonheid en tijdloze elegantie oproepen van klassieke onderwerpen zoals een glas wijn of een schijfje citroen. Zijn beheersing van licht en schaduw, zijn fascinatie voor de reflecterende eigenschappen van licht, zijn verbluffende kleurgebruik en zijn gracieuze techniek maken elk beeld uitzonderlijk en levensecht. Soms onthullen zijn werken zelfs meer dan wat we met onze eigen ogen zouden zien.

Details van Copa No. 24

Copa No. 24 is een bijzonder gedetailleerd schilderij, uitgevoerd in olieverf op linnen en voorzien van een fraaie lijst. Dit unieke kunstwerk is voorzien van een certificaat van echtheid. Het schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk om dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar

Miguel Angel Nuñez, geboren in 1966 in Maldonado, Uruguay, heeft zijn schilderijen tentoongesteld op zowel nationaal als internationaal niveau, waaronder in Brazilië, Panama, Argentinië en Uruguay. Zijn werk richt zich op realisme en hyperrealistische stillevens, waarbij hij niet alleen de nauwkeurige verschijning van een object of figuur vastlegt, maar ook de geest, ziel en schoonheid in elk van zijn onderwerpen. Nuñez’ artistieke praktijk draait om de studie van licht en texturen, en zijn ongelooflijk gedetailleerde composities worden gemaakt met olieverf op canvas of hout.

Carrière en opleiding

Miguel A. Nuñez begon al op jonge leeftijd met tekenen en studeerde het werk van de plaatselijke schilder Manolo Lima. Van 1985 tot 1994 volgde hij leercursussen aan de Stedelijke School voor Beeldende Kunsten, waar hij les kreeg van Carlos Tonelli en Miguel Battegazore. Battegazore leerde hem later de technieken van hyperrealisme. Nuñez blijft zijn talent ontwikkelen door voortdurende scholing en heeft recentelijk een beurs gekregen voor de Arauco Foundation in Madrid, waar hij samenwerkt met de gevestigde leraar Guillermo Muñoz Vera en kunstenaar Antonio López. Sinds 1996 is hij ook hoogleraar aan de Stedelijke School voor Beeldende Kunsten. Zijn werken zijn tentoongesteld in tal van collectieve tentoonstellingen in verschillende landen, waaronder Uruguay, Argentinië, Chili, Paraguay en de EU.

Exclusief bij Amersfoort Art

Bezoek onze galerie in Amersfoort om Copa No. 24 en andere werken van Miguel Nuñez te bewonderen. Of kies ervoor om dit unieke kunstwerk online aan te kopen en geniet van de tijdloze schoonheid in uw eigen ruimte.