Welcome to the family

475,00

  • Techniek Kunstwerk op mirror dibond
  • Afmeting 40 x 65 cm
  • Oplage 150
Artikelnummer: ZOSEH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Welcome to the family – een unieke pop-art creatie

Een filmisch kunstwerk op mirror dibond

Laat je betoveren door “Welcome to the Family”, een adembenemend kunstwerk in de stijl van Pop-Art, gepresenteerd als een filmbeeld. Dit unieke stuk is vervaardigd op een hoogwaardige ondergrond van mirror dibond, waarop de digitale print is aangebracht. De spiegelende eigenschappen van het dibond materiaal zorgen voor een dynamisch en levendig effect, dat verandert met de lichtinval.

Ontdek telkens iets nieuws

Het kunstwerk toont een rijke verzameling van kleine afbeeldingen, elk nauw verbonden met de titel “Welcome to the Family”. Elke keer dat je naar dit kunstwerk kijkt, ontdek je nieuwe details, dankzij de niet-bedrukte delen van het mirror dibond die een speelse reflectie van licht creëren.

Perfecte presentatie en authenticiteit

Voorzien van een stevige ophangbevestiging en afstandsstoppers, hangt dit kunstwerk stabiel en elegant tegen elke muur. “Welcome to the Family” wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 150 stuks, elk gesigneerd op de achterzijde. Bij elk kunstwerk wordt een echtheidscertificaat meegeleverd, wat de authenticiteit garandeert.

Exclusief en gelimiteerd

Met slechts 150 exemplaren wereldwijd, is “Welcome to the Family” een exclusief kunstwerk dat een waardevolle toevoeging vormt aan elke kunstcollectie. Mis deze kans niet om een uniek en origineel stuk Pop-Art in huis te halen.

Bij Amersfoort Art streven we ernaar om u de beste kunstervaring te bieden. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.