Welcome to the family 2

475,00

  • Techniek Kunstwerk op mirror dibond
  • Afmeting 65 x 40 cm
  • Oplage 150
Artikelnummer: ICQEH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Welcome to the family: een uniek pop-art kunstwerk

Een visueel spektakel

Welcome to the family is een betoverend pop-art kunstwerk, geïnspireerd door de dynamiek van filmbeelden. Dit kunstwerk is vervaardigd op een ondergrond van mirror dibond, waarop een digitale print is gedrukt. De print toont een rijke verzameling van kleine afbeeldingen die allemaal verband houden met de titel van het kunstwerk. Iedere keer dat je dit kunstwerk bewondert, ontdek je weer iets nieuws.

Unieke spiegelende effecten

De spiegelende werking van het mirror dibond materiaal zorgt voor een fascinerend spel van licht en reflectie. Omdat delen van de ondergrond onbedrukt zijn, ontstaan er voortdurend wisselende visuele effecten afhankelijk van de lichtinval. Dit maakt het kunstwerk levendig en dynamisch, perfect voor elke moderne ruimte.

Kant-en-klaar voor ophanging

Het kunstwerk is voorzien van een ophangbevestiging en afstandsstoppers, zodat het stabiel en veilig tegen de muur hangt. Hierdoor is het eenvoudig te installeren en direct klaar om bewonderd te worden.

Gelimiteerde oplage en echtheid

Welcome to the family wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 150 stuks. Elk exemplaar is gesigneerd op de achterzijde en wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de exclusiviteit en waarde van dit kunstwerk benadrukt.

Voeg dit unieke pop-art kunstwerk toe aan je collectie en geniet van de voortdurende ontdekking en de levendige effecten die het te bieden heeft.