Sharp Americas

575,00825,00

  • Techniek Kunstwerk op mirror dibond
  • Oplage 150
Artikelnummer: AVFIL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Sharp Americas: een uniek pop-art kunstwerk

Beschrijving van het kunstwerk

Sharp Americas is een opvallend pop-art kunstwerk in de vorm van een scheermes. Dit bijzondere stuk is vervaardigd op een ondergrond van mirror dibond, wat zorgt voor een unieke spiegelende werking. De print bevat een veelheid aan kleine afbeeldingen, die allemaal verband houden met de titel van het kunstwerk. Elke keer dat je Sharp Americas bekijkt, ontdek je nieuwe details en verrassende effecten, mede dankzij de onbedrukte delen van het materiaal die het licht reflecteren.

Ophangsysteem en stabiliteit

Het kunstwerk is voorzien van een ophangbevestiging en afstandsstoppers, zodat het stabiel en veilig tegen de muur kan hangen. Hierdoor komt het kunstwerk optimaal tot zijn recht in elke ruimte.

Beperkte oplage en authenticiteit

Sharp Americas wordt geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 150 stuks. Elk exemplaar is op de achterzijde gesigneerd door de kunstenaar en wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de exclusiviteit en waarde van het kunstwerk onderstreept.

Bezorging en retourrecht

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Waarom kiezen voor Sharp Americas?

  • Uniek pop-art design in de vorm van een scheermes
  • Gemaakt op een spiegelende ondergrond van mirror dibond
  • Beperkte oplage van 150 stuks, gesigneerd door de kunstenaar
  • Inclusief ophangbevestiging en afstandsstoppers voor stabiele montage
  • Wordt geleverd met een echtheidscertificaat