Remember our Rock Heroes

795,00

  • Techniek Digitale print op mirror dibond
  • Afmeting 50 x 120 cm
  • Oplage 150
Artikelnummer: KAXEA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Remember our rock heroes: een unieke pop-art gitaar

Omschrijving

Remember our rock heroes is een opvallend pop-art kunstwerk in de vorm van een gitaar. Dit bijzondere stuk is vervaardigd op een ondergrond van mirror dibond, waarop een digitale print is aangebracht. De print bevat een veelheid aan kleine afbeeldingen die allemaal verband houden met de titel van het kunstwerk. Elke keer dat je het kunstwerk bekijkt, ontdek je nieuwe details.

Spiegelende effecten

De unieke eigenschappen van het mirror dibond materiaal zorgen voor een dynamisch en levendig effect. Omdat delen van de ondergrond onbedrukt zijn, creëert het kunstwerk verschillende spiegelende effecten die veranderen met de lichtinval. Dit maakt het kunstwerk een echte blikvanger in elke ruimte.

Ophangbevestiging en stabiliteit

Het kunstwerk is voorzien van een stevige ophangbevestiging en afstandsstoppers, zodat het stabiel tegen een muur kan hangen. Dit zorgt ervoor dat het kunstwerk altijd op zijn plaats blijft en optimaal tot zijn recht komt.

Beperkte oplage en certificaat van echtheid

Remember our rock heroes wordt geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 150 stuks. Elk exemplaar is op de achterzijde gesigneerd door de kunstenaar en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit maakt elk kunstwerk uniek en waardevol voor verzamelaars en kunstliefhebbers.

Bezorging en contact

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Zo zorgen wij ervoor dat uw kunstwerk veilig en op een tijdstip dat u schikt wordt afgeleverd.

Ontdek de magie van pop-art met Remember our rock heroes en voeg een uniek en inspirerend stuk toe aan uw collectie.