Let the music play

525,001.025,00

  • Techniek Kunstwerk op mirror dibond
  • Oplage 150
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: VUANE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Let the music play: een uniek pop-art kunstwerk

Beschrijving van het kunstwerk

“Let the music play” is een opvallende pop-art creatie in de vorm van een jukebox, ontworpen om elke ruimte op te fleuren. Dit kunstwerk is vervaardigd op een hoogwaardige ondergrond van mirror dibond, wat zorgt voor een unieke en levendige uitstraling.

Details en kenmerken

De print van “Let the music play” bevat een veelheid aan kleine afbeeldingen die allemaal verband houden met de titel van het kunstwerk. Elke keer dat je naar het kunstwerk kijkt, ontdek je nieuwe details. De spiegelende werking van het onbedrukte mirror dibond materiaal creëert diverse effecten, afhankelijk van de lichtinval en je kijkhoek.

Ophangbevestiging en stabiliteit

Het kunstwerk is uitgerust met een betrouwbare ophangbevestiging en afstandsstoppers, waardoor het stevig en stabiel tegen de muur hangt. Dit zorgt ervoor dat het kunstwerk altijd perfect gepresenteerd wordt.

Oplage en authenticiteit

“Let the music play” wordt geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 150 stuks. Elk stuk is op de achterzijde gesigneerd door de kunstenaar en wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert.

Bestellen en bezorging

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart kunt bestellen.

Ontdek de magie van “Let the music play” en voeg een uniek stukje pop-art toe aan uw collectie!