Chanel Butterfly (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: JQACE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Chanel Butterfly van Mascha de Haas

Ontdek het adembenemende kunstwerk Chanel Butterfly van de getalenteerde kunstenares Mascha de Haas. Dit unieke stuk combineert fotografie en mixed media op dibond, afgewerkt met een dikke laag epoxyhars. Deze hoogwaardige afwerking geeft het kunstwerk een prachtige glans en een indrukwekkende dieptewerking. Het werk is voorzien van een onzichtbaar aluminium frame aan de achterzijde, waardoor het kunstwerk elegant zwevend aan de muur hangt.

Exclusieve oplage en certificaat van echtheid

De oplage van Chanel Butterfly is strikt beperkt tot slechts 8 exemplaren. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde van dit kunstwerk onderstreept. U kunt dit bijzondere werk bewonderen in onze galerie in Amersfoort of kiezen voor onze kunstuitleen.

Over de kunstenares: Mascha de Haas

Mascha de Haas (1977) komt uit een creatief kunstenaarsgezin. Haar vader is galeriehouder en haar moeder heeft een opleiding aan de kunstacademie gevolgd. Als autodidact heeft Mascha zichzelf verschillende technieken eigen gemaakt en werkt ze naast schilderijen ook aan sculpturen en digital art. Ze won met haar kunstwerk ‘Onschuld’ de ontwerpwedstrijd tijdens het Kunstfestival ArtiBosch, wat haar talent verder bevestigt.

Kopen of huren via Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Mascha de Haas zowel kopen als huren. Dankzij onze kunstuitleen kunt u eerst een kunstwerk op zicht nemen voordat u tot aankoop overgaat. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk uit onze uitgebreide collectie.

Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze website voor de voorwaarden en meer informatie. Amersfoort Art beschikt over een grote collectie kunstwerken van Mascha de Haas. Informeer gerust of uw favoriete kunstwerk momenteel beschikbaar is voor koop of uitleen.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om Chanel Butterfly en andere werken van Mascha de Haas in het echt te bewonderen. Of bekijk de mogelijkheden online en voeg een uniek stukje kunst toe aan uw collectie.